Bruschetta so sardinkami

Natália Horváthová 0

Chuť a vôňa Stredomoria aj vo vašej kuchyni? Vyskúšajte jednoduchý recept na bruschettu.

Podravka

Potrebujete:

  • bageta (plátky chleba),
  • 30 ml olivového oleja,
  • 1 balenie Podravka krájaných paradajok (390 g),
  • 50 g rukoly,
  • 3 konzervy Eva jadranských sardiniek v rastlinnom oleji (3 x 115 g),
  • 3 čajové lyžičky kapár,
  • 3 strúčiky cesnaku,
  • petržlenová vňať,
  • soľ,
  • čierne korenie

Ako na to?

Bagetu nakrájame na plátky a jemne osmažíme. Pokvapkáme olivovým olejom. Pridáme 2 lyžičky krájaných paradajok, 2-3 lístky rukoly a sardinky. Pridáme niekoľko kapár a polejeme zmesou z nasekanej petržlenovej vňate, prelisovaného cesnaku a olivového oleja. Ochutíme soľou a korením.

Dobrú chuť!

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár