Valentín: Vyznajte lásku darčekom

ts 0

Prejavy lásky by mali byť nepochybne súčasťou každodenného života. Prečo si však nedopriať jeden deň v roku, kedy sa citom poddáte o čosi intenzívnejšie? 14. február patrí už tradične aj na Slovensku sviatku sv. Valentína a všetkým zamilovaným. Aké prekvapenie ste si tento rok pripravili vy? My vám prinášame niekoľko tipov na originálne a praktické darčeky, ktoré nájdete na Hej.sk.

Prispôsobí sa čomukoľvek!

Držiak na mobil Celly Squiddy s prísavkami – Originálny držiak na mobilný telefón, fotoaparáty či kamery. Vybavený je šikovnými chápadlami s prísavkami, vďaka ktorým môžete prístroj pripevniť takmer o čokoľvek. Použiteľný je ako držiak, mini statív či selfie tyč.

Zdokumentuje každý láskyplný okamih!

Digitálny fotoaparát Fujifil Instax mini 9 – Roztomilý kompaktný fotoaparát s automatickým režimom, ktorým si vyvoláte fotografie v priebehu okamihu. Vďaka tomuto fotoaparátu budú stáť selfie zábery skutočne za to!

Odstráni známky prebdenej noci!

Čistič pórov RIO FADC – Praktická čistiaca kefa na tvár vhodná nielen na odstránenie nečistôt, ale aj masáž tváre a cielené ošetrenie jemných očných partií. Pracuje na báze vibrácií a poskytuje päť úrovní intenzity.

Zahrá na správnu nôtu!

Prenosný reproduktor JBL GO 2 – Prenosný reproduktor, ktorý vás očarí nielen kvalitou zvuku, ale aj svojim jedinečným vodotesným dizajnom a farbou. Vhodný je na telefonáty, večierky či zábavu pri vode.

Postará sa o to najcennejšie – zdravie!

Stolný mixér Delimano Nutribullet – Červený fešák do každej kuchyne, ktorý dodá telu všetky potrebné nutričné hodnoty. Vďaka motoru s vysokým výkonom spracuje potraviny na ľahko stráviteľné mikročastice, a tak pripraví lahodné a krémové nápoje.

Pošepká do uší!

Slúchadlá Apple AirPods – Stačí ich vytiahnuť z puzdra a okamžite po nasadení sa zvuk začne automaticky prehrávať a preruší sa, keď ich zložíte. Vhodné pre vlastníkov Iphonu, Apple Watch, IPadu či Macu. Sú štýlové, nenápadné, praktické a spratné. Vhodné do športovej tašky aj kabelky

Ustrážia každý krok!

Chytré hodinky Fitbit Versa – Zdravotné a fitness hodinky, ktorých parketou je nepretržitý monitoring tepovej frekvencie, počítanie spálených kalórií, meranie vzdialenosti, rýchlosti či spánkovej aktivity. Sú využiteľné pri rôznych športových aktivitách, dokonca aj pod vodou do hĺbky 50 metrov.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár