Platforma Vinted vstupuje na Slovensko. Doručovať bude pomocou Packety.

PR 0

Najväčšia medzinárodná internetová platforma na predaj secondhandového oblečenia vstupuje na Slovensko. Slovenskí zákazníci môžu odteraz posielať a vyzdvihovať tovar nakúpený na Vinted na ktoromkoľvek výdajnom mieste Packety. 

Medzinárodná platforma pre výmenu oblečenia, alebo nákup z druhej ruky prichádza na Slovensko. Predaj seconhandového oblečenia nadobúda v posledných rokoch na celom svete výraznú obľubu. Spoločnosť pôvodom z Litvy aktuálne funguje na 15 trhoch po celom svete. Má viac ako sedemsto zamestnancov a užívateľskú komunitu tvorí aktuálne viac ako 45 miliónov ľudí. Strategickým partnerom pre predaj oblečenia pomocou Vinted bude na Slovensku Packeta. Slovenskí zákazníci tak môžu teraz posielať a vyzdvihovať tovar kúpený na Vinted na akomkoľvek výdajnom mieste Packety, ktorých má Slovensku aktuálne 1 500.

„Vinted je ďalšia globálna e-commerce platforma, ktorá si nás vybrala ako partnera. Veľmi sa nám páči zameranie Vinted na oblasť udržateľnosti, pretože aj pre nás je to jedna z kľúčových oblastí, na ktorú sa momentálne zameriavame. Naše podnikanie sa snažíme postupne meniť a modernizovať tak, aby sme čo najmenej zaťažovali životné prostredie. V tomto roku pripravujeme v oblasti udržateľnosti celý rad nových projektov,“ konštatuje Alexander Jančo, výkonný riaditeľ Packeta na Slovensku.

 

Ako to funguje?

Spolupráca medzi Packetou a Vinted funguje veľmi jednoducho. Keď si kupujúci na Vinted vyberie doručenie pomocou Packety, obdrží následne predajca daného tovaru kód pre odoslanie zásielky a môže predávaný tovar odniesť na akékoľvek podacie miesto na Slovensku. Zásielka je následne doručovaná štandardným spôsobom a kupujúci sa môže tešiť na svoj tovar, ktorý získa v 98 % prípadoch do druhého dňa.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...