Druhý ročník konferencie Intuitívna rodina sa bude konať v novembri

Pozvánka 0

Prvá slovenská konferencia zameraná na rodičovstvo sa tento rok uskutoční 24. novembra 2018. Intuitívna rodina opäť prinesie zaujímavé prednášky, workshopy a množstvo odborníkov z viacerých oblastí.

Dobré nápady si rýchlo nájdu svojich priaznivcov, a to je aj prípad konferencie Intuitívna rodina, ktorej myšlienka sa zrodila v hlave Kristíny Čambalovej, riaditeľky PR agentúry Kharisma. ,,Medzi základné témy Intuitívnej rodiny patria vzťahy, či už medzi rodičmi a deťmi, súrodencami alebo partnermi. Cieľom konferencie je vytvoriť priestor pre vzájomné zdieľanie skúseností,“ hovorí Kristína Čambalová.  

I tento rok návštevníkov konferencie Intuitívna rodina čaká veľa zaujímavých workshopov a prednášok. Miesto konania a program konferencie organizátori ešte upresnia. ,,Intuitívna rodina je prvá konferencia svojho druhu na Slovensku. Záujem ľudí nás presvedčil o tom, že je to dobrá myšlienka, ktorú treba rozvíjať ďalej, chceme rásť a osloviť širokú verejnosť,“ prezradila plány do budúcnosti Kristína Čambalová.

Minulý rok v decembri na konferencii vystúpili: psychologička Ľuba Kövérová z Výskumného ústavu detskej psychológie a patopsychológie s témou Diskusia o radostiach a starostiach našich detí, zakladateľka rehabilitačného centra Ambio Miriam Šinglerová s témou Vedomý pohyb ako základ zdravého tela, Karol Suchánek mal prednášku na tému Deti a digitálna bezpečnosť, spoluzakladateľ projektu Otvorená Hra Martin Čajko viedol prednášku na tému manipulácie, autenticity a budovaní vzťahov založených na vzájomnej dôvere.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (3 hlasov, priemerne: 2,30 z 5)
Loading...

Pridaj komentár