Ako vytvarovať brucho nielen po pôrode

Adela Jasenovcová 0

Ak vás trápi zmenené bruško po pôrode, skúste tento cvik na doma. Trénerka vo videu vám ukáže, ako ho cvičiť.

Tehotenstvo sa považuje za jeden z najväčších zázrakov v reálnom živote ženy, no prináša so sebou aj úskalia. Krásnych deväť mesiacov, ukončených pôrodom, sa neskôr mení na nikdy sa nekončiace radosti aj starosti s dieťaťom. Všetko, po čom žena túžila, sa stane realitou. Čo však so zmenou postavy, ktorú gravidita prináša?

Najúčinnejším, hoci možno nie najjednoduchším spôsobom, je cvičiť konkrétne a presne zacielené cviky, ktoré skutočne zaberajú.

Trénerka Lea Grančič radí, ako dostanete brucho opäť do formy.

Treba však byť skutočne zdravotne v poriadku. Napríklad dodržať zlaté pravidlo šestonedelia, navštíviť gynekológa a poradiť sa, či je vhodné s cvičením po pôrode už začať. Prekážkou môže byť diastáza alebo pôrod cisárskou sekciou, ale ani tak cvičenie nemusí byť stratené. Cviky sa dajú krásne modifikovať.

Vo videu nižšie nájdete návod, ako sa zamerať na zložitejšie ženské partie. Ide o cvičenie s vlastnou váhou a výhodou je, že sa dá cvičiť naozaj všade. Nikam nemusíte chodiť, baliť sa, nič organizovať. Najmä pokiaľ manažujete domácnosť, prácu a rodinu, cvičenie z pohodlia domu je na nezaplatenie.

Tento jednoduchý a účinný cvik je vhodný nielen pre ženy po pôrode, ale pre všetky, ktoré chcú spevniť uvoľnené brušné svalstvo a rady by sa cítili fit. Zaberie vám iba 10 minút a po niekoľkých pravidelných cvičeniach, pocítite výsledok. Odporúča sa robiť ho denne, výsledok sa dostaví o to rýchlejšie.

Tento video tréning je ukážkou z mesačného video programu pre štíhle a pevné telo SUPER BODY.

V tomto video programe nájdete 28 plnohodnotných video tréningov pre domáce cvičenie a viac než 12 hodín cvičenia.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár