Unikátna vianočná výzdoba v Nitre

webnoviny.sk 0

Obchodné centrum Centro Nitra už viac ako tri roky ponúka obyvateľom a návštevníkom Nitry možnosť nakupovania a trávenia voľného času v príjemných, moderných priestoroch. Na viac ako 27.000 m2 priestoru je návštevníkom k dispozícii 95 obchodných prevádzok, ktoré ponúkajú širokú ponuku obchodov a služieb.

BRATISLAVA 26. novembra (WN/PR) – Obľúbené obchodné centrum Centro Nitra sa na Vianoce pripravilo naozaj dôkladne. Pri hlavnom vchode na návštevníkov čaká jedinečný, 11 metrov vysoký, bohato zdobený stromček. Stromček je jedinečný tým, že je vytvorený unikátnou technológiou z pätnástich veľkých častí v tvare kužeľa. Nachádza sa na ňom 1150 metrov ozdobnej girlandy, 99 maxi gúľ, 530 stredných gúľ, 20 kusov 0,5 m mašlí a neuveriteľných 15 000 svetelných bodov. Absolútnou novinkou na Slovensku je svetelný záves, ktorým je lemovaná fasáda Centro Nitra.

Rozprávková atmosféra jedinečnej vianočnej výzdoby Vás zasiahne aj v interiéri Centro Nitra. Na návštevníkov čaká nádherný vianočný stromček vysoký sedem metrov. Okrem toho tu nájdete aj husky záprah s medveďom či medvediu rodinka lyžiarov.
Ak sa prídete do Centro Nitra odfotiť pri vianočnej výzdobe, môžete dokonca vyhrať lákavé ceny.

Príďte zažiť neopakovateľné nádherné Vianoce do Centro Nitra!

Bližšie informácie nájdete na https://centronitra.sk/

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár