Valentín v Eurovei bude v réžii Nadácie Detského kardiocentra

0

„S láskou deťom“ je názov tohtoročného benefičného podujatia Nadácie Detského kardiocentra, ktoré sa uskutoční v nedeľu, 14. februára 2016, v nákupnom centre Eurovea v Bratislave.

Cieľom podujatia je priblížiť aktivity nadácie, ktorá už 23 rokov pomáha deťom s vrodenými alebo získanými srdcovými ochoreniami. 

Benefícia je organizovaná pre všetkých, ktorí dokážu ľúbiť a zároveň im nie sú ľahostajné deti, ktorých srdiečko potrebuje okrem lásky aj pomoc lekárov. Okrem známych tvárí ako Monika Hilmerová, Jaro Bekr, Katka Hasprová či Peter Bažík príde podporiť Nadáciu DKC aj Richard Lintner.  

Eurovea na Valentína pre deti

Na Valentína budú priestory známeho bratislavského nákupného centra Eurovea patriť deťom a ich priateľom. 14. februára 2016 od 10.00 hod. je pripravených niekoľko sprievodných akcií, ktoré vyvrcholia od 16.00 do 18.00 hod. benefíciou s názvom „S láskou deťom“, ktorou bude sprevádzať moderátorská dvojica Martina Šimkovičová a Alex Štefuca.

Malých pacientov so srdcovým ochorením príde podporiť aj Katka Hasprová, Jaro Bekr s Monikou Hilmerovou, Janka Lieskovská, ale aj Roman Volák či tanečná skupina Škola breaku, deti zo ZŠ Ostredková a Peter Bažík.

 

Benefícia od hokejových All Stars 

V rámci podujatia generálny manažér Tipsport Ligy Richard Lintner odovzdá Nadácii DKC symbolický šek z výťažku dražby hokejových dresov, ktorá bola súčasťou tzv. All Stars víkendu hokejových hviezd. 

„Valentín je dňom zaľúbených a my sa v tento deň budeme snažiť upriamiť pozornosť na naše deti, ktoré potrebujú veľmi veľa lásky nielen zo strany mamy a otca, ale aj veľmi veľa pomoci a podpory zo strany lekárov. Naše deti trpia vrodenými alebo získanými srdcovými ochoreniami a bez lásky či pomoci lekárov a sestier by nemohli žiť. Pozývame všetkých ľudí, ktorí majú dostatok lásky na rozdávanie, aby nás prišli podporiť a stali sa priateľmi našich detí a Nadácie Detského kardiocentra,“ hovorí Mária Kadlečíková, správkyňa Nadácie DKC.  

V Eurovea môžete darovať aj vy

Do projektu sa zapojili aj vybrané predajne v Eurovei, a to formou umiestnenia kasičiek k svojim pokladniam na celý valentínsky víkend od 12. do 14.2. Prostredníctvom nich môže verejnosť podporiť Nadáciu DKC ľubovoľným príspevkom. 

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár