Tesco Beh pre život. Pobežte pre zdravie svojej rodiny

TS 0

V poradí siedmy Tesco Beh pre život neznamená len príležitosť aktívne stráviť deň so svojou rodinou, priateľmi či známymi. Znamená možnosť pomôcť v boji proti detskej obezite na Slovensku.

Celý výťažok zo štartovného a finančných darov totiž pôjde na účet Slovenskej nadácie srdca. Nadácia z vyzbieraných prostriedkov pripraví putovný projekt pre 25 základných škôl zameraný na zdravý životný štýl. A to stojí za to sa trochu rozhýbať. Obzvlášť s celou rodinou. Pretože spoločnosť Unilever, partner Tesco Behu pre život práve pre najmenších bežcov pripravil program aktivít, ktoré podujatia dodávajú skutočne rodinnú atmosféru.

Pre deti bude v Algida fun zóne pripravené maľovanie na tvár, kreslenie, fotostena, stretnutie s maskotom Maxom či premietanie Maxových dobrodružstiev. 

O úspešnosti Tesco Behu pre život svedčí, že počas posledných šiestich ročníkov sa pre dobrú vec na Slovensku rozbehlo takmer 60 tisíc ľudí. Výsledok? Vyzbieralo sa viac ako 330 tisíc eur na charitatívne účely. 

Za účasť na behu sa vám poďakuje zdravie vás i vašej rodiny, ale i spoločnosť Tesco Stores SR, a.s.. Členovia programu Clubcard totiž dostanú špeciálnu odmenu v podobe kupónov s bodmi na svoju kartu Clubcard. Navyše, aby sa zúčastnilo čo najviac účastníkov najrozšírenejšieho vernostného programu na Slovensku môžu využiť i šancu na zníženie štartovného poplatku. 

Tesco Beh pre život prebehne hneď v Bratislave, Banskej Bystrici, Košiciach, Žiline, Prešove a Nitre. Pričom, rovnako ako po iné roky, sa pobeží pod záštitou patrónov – známych moderátov, hercov, umelcov a športovcov. 

A prečo vlastne Tesco podujatie podporuje? Odpoveď je jednoduchá. Záleží nám na zdravom životnom štýle vás i vašej rodiny. Preto sme sa i tento rok rozhýbali a umožnili vám spraviť niečo dobré pre seba i pre iných. Registrovať sa na Tesco Beh pre život možno online a na mieste behu. 

Výška štartového poplatku pri online registrácii

deti od 6 do 15 rokov: 3€ 

mládež od 15 rokov a dospelá osoba: 6€

rodina: 12 € (2 dospelé osoby a max. 3 deti do 15 rokov) 

Výška štartového poplatku pri registrácii priamo na mieste

deti od 6 do 15 rokov: 4€ 

mládež od 15 rokov a dospelá osoba: 7€

rodina: 14 € (2 dospelé osoby a max. 3 deti (do 15 rokov) 

Termíny a patróni Tesco Behu pre život 2014:

BRATISLAVA  –  28.6. od 11:00 hod. – Juraj Loj,  Zuzana Kanócz, Miroslava Kosorínová, Ivan Binďo Bindas, , Lucia Medeková, Michal Matúš 

NITRA –   7.6. od 11:00 hod. – Juraj Hrčka, Martin Koiš

BANSKÁ BYSTRICA  –  8.6. od 11:00 hod.- Anastazia Kuzminová

KOŠICE –  14.6. od 11:00 hod. – Peter Nádasdi

ŽILINA –  15.6. od 11:00 hod. – Ivana Kubačková, Dagmar Didiana Dianová

PREŠOV –  21.6. od 11:00 hod. – Matej Falat

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár