Škôlkam zvoní na lepšie časy

redakcia 0

Tešia sa vaše deti do škôlky? Na kamarátov, pani učiteľku a na čo ešte? Je dôležité, aby sa deti v škôlke dobre cítili.

Aby to tak bolo, treba na to vytvoriť predpoklady a začať, ako sa hovorí, od podlahy. Alebo skôr od budovy a jej renovácie. To si však vyžaduje nemalé finančné prostriedky.

Foto: Modraskolka.sk

Štátne školské zariadenia môžu na rekonštrukciu získať peniaze z dotácii alebo z vlastných prostriedkov. Tie im však často chýbajú a získať dotáciu na rekonštrukciu sa nemusí vždy podariť.

Ideálne riešenie tejto situácie prináša projekt Modrá škôlka.

Výrobca stavebných materiálov Leier a detská televízia RiK, v rámci tohto projektu, darujú vybraným školským zariadeniam na Slovensku rekonštrukciu ich priestorov.

Vďaka tomu budú môcť naše deti chodiť do atraktívnejšieho a bezpečnejšieho prostredia.

Foto: Modraskolka.sk

Projekt Modrá škôlka sa už začal realizovať, a to rekonštrukciou Špeciálnej základnej školy s materskou školou ZŠ Karpatská, Bratislava. Teraz môže byť vynovená aj tá vaša.

Zástupcovia škôlok, ale aj rodičia môžu svoju škôlku prihlásiť do projektu na akcii JOJ v meste a neskôr na www.modraskolka.sk.

Nenechajte si ujsť túto príležitosť

JOJ v meste najbližšie zavíta do Liptovského Mikuláša 11. septembra a 18. septembra do Nitry. Jedna škôlka zo všetkých prihlásených získa špeciálny darček.

O tom, ktorá to bude, môžete rozhodnúť aj vy, ak sa zapojíte do hlasovania na www.joj.sk alebo www.modraskolka.sk. Tu sa dozviete aj všetky informácie aj novinky.

Foto: Modraskolka.sk

Hlasovanie bude spustené po 20. septembri. Všetkým rodičom záleží na tom, aby ich deti boli v bezpečí a pohybovali sa v príjemnom prostredí.

Teší nás, že projektom Modrá škôlka prispejeme k zlepšeniu priestorov, kde deti trávia veľa času. Veríme, že škôlky budú nielen bezpečnejšie a krajšie, ale budú do nich deti s radosťou chodiť aj v budúcnosti.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár