Pozvánka na Gurmanfest

ts 0

Pozývame vás do Záhrady chutí, ktorú predstaví na tohtoročnom bratislavskom Gurmán Feste Palma.

Pripravená bude ochutnávka nových bylinkových olejov s čerstvým domácim pečivom, svoje kuchárske umenie a nové ingrediencie od Palmy predvedie Daniel Hrivňák, executive Chef AuCafe Bratislava. Daniel sa zameria na jednoduché a tradičné jedlá v netradičnom prevedení, čerstvo pripravené, vždy s výberovým olejom Raciol.

Tešiť sa môžete na exkluzívne menu:

  • Miešaný listový šalát s čerstvými jahodami, avokádom a grilovaným kozím syrom
  • Pomaly pečený bravčový bôčik, grilovaný rez jablka a vanilkovo zemiakové pyré 
  • Šalát z čerstvého ovocia a bazalkou a čokoládovou polevou
foto: Palma

 

Nové bylinkové oleje ako Záhradu chutí

Festival milovníkov dobrého jedla a varenia sa i tento rok rozvonia v areáli petržalského Závodiska – od piatka 19. 6. do nedele 21. 6. 2015.

Medzi vystavovateľmi nebude chýbať tradičná slovenská značka Palma so svojimi novinkami a Záhradou chutí.

Ide už o siedmy ročník najstaršieho a najväčšieho gastronomického festivalu u nás, čo sa týka počtu prezentujúcich sa reštaurácií, vinárov, farmárov či predajcov rôznych delikates. Keďže sa Gurmán Fest Bratislava koncepčne zameriava jednak na najvyššiu kvalitu gastronómie, ale aj lokálnych výrobcov, bude tento rok súčasťou festivalu aj tradičná slovenská značka olejov a tukov na pečenie Palma.

Na Gurmánfeste predstaví širokej verejnosti novinky zo svojej “kuchyne”, celkom nový rad výberových repkových olejov Raciol z prvého lisovania. Pri jeho výrobe sa kladie dôraz na šetrné spracovanie a zachovanie dôležitých živín.

Ide o inovatívnu novinku s vysokou variabilitou použitia v studenej i teplej kuchyni. Výberové oleje sú obohatené o čerstvé ingrediencie a rôzne kombinácie byliniek ako bazalka, sušené paradajky, cesnak alebo čili, vďaka ktorým získajú doma pripravené jedlá jednoducho a rýchlo výnimočnú chuť i vôňu. Najmä v letnom období grilovačiek skvelo spestria jedlá s mäsom či šaláty.

Palma tak reaguje na aktuálne trendy v gastronómii, a zároveň predstavuje novú, výrazne modernejšiu identitu.

Potešiť všetky zmysly

Hlavnou myšlienkou konceptu stánku bude Záhrada chutí pripravená potešiť takmer všetky zmysly návštevníkov. Na svoje si prídu jednak chuťové poháriky, bude sa však aj na čo dívať a ochudobnený nezostane ani čuch. Prezentácia bude ľahká, svieža, voňavá s použitím čerstvých letných surovín, byliniek a kvetín.

Pripravená bude ochutnávka nových olejov s čerstvým domácim pečivom, svoje kuchárske umenie a nové ingrediencie od Palmy predvedie Daniel Hrivňák, executive Chef AuCafe Bratislava. Daniel sa zameria na jednoduché a tradičné jedlá v netradičnom prevedení, čerstvo pripravené, vždy s výberovým olejom Raciol.

Nové receptúry, nové zlepšenia

Mnoho obľúbených produktov spoločnosti, prechádza zlepšením – či už receptúr, obalov alebo dizajnu. Palma týmto krokom potvrdzuje, že stále ostáva dôležitou súčasťou slovenského trhu potravín.

Informácie o novinkách, tipy, zaujímavosti a inšpiratívny obsah nájdete na novej webovej stránke www.sLaskouPreRodinu.sk .

Ak si nechcete nechať ujsť žiadne aktuality, sledujte aj rovnomenný profil na Facebooku. 

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár