Nenechajte si ujsť hromadné púšťanie balónov želaní

Soňa Rebrová 0

Viete, že keď si niečo veľmi prajete, tak sa vám to môže splniť? Príďte si aj vy v sobotu 10.9. pustiť do neba svoje tajné želanie na balónovej holubici, a vyšlite tak do priestoru energiu potrebnú na jeho splnenie. 

Foto: Nina Skalíková

Deň želaní je charitatívne podujatie, počas ktorého si ľudia môžu do neba pustiť na balónových holubiciach nádeje svoje želania.

„Z roka na rok sa teší veľkej obľube. Tento rok bude Deň želaní v sobotu 10. septembra, hneď po obľúbenom dm ženskom behu,“ hovorí predsedníčka ŽELAJ SI, Soňa Rebrová.

Deň želaní program sa začína od 18.00 hod a vypustenie holubíc je naplánovaný tesne pred západom slnka o 19.00 hod. „Balónové holubice a srdiečka plnené héliom sa však budú predávať počas celého dňa, takže si ich môžete kúpiť už od 12.00 hod a nemusíte stáť počas poslednej hodiny v rade,“ dodáva Rebrová.

Celý výťažok z predaja ide na podporu a plnenie snov chorých detí. ŽELAJ SI ich za jedenásť rokov svojej činnosti splnilo vyše 750, čo je nádherné číslo.

Foto: Zdenko Hanout

A aký bude program?

  • 18.00 hod – začiatok programu Dňa želaní
  • 18.10 hod- vystúpenie hudobného tria Chick2Chick Trio
  • 18.30 hod – tanečné vystúpenie štúdia MOVE M
  • 18.40 hod – tanečná škola Elledanse
  • 18.45 hod – víťaz X factoru 2014 Peter Bažík
  • 19.00 hod – hromadné vypustenie holubíc
  • 19.10 hod – tombola

Na podujatie sa môžete prihlásiť aj na facebooku, aby sme vedeli, koľko balónikov pre vás pripraviť, a to TU.

„Za podporu zo srdca ďakujeme spoločnosti Eurovea, ktorá pre nás zabezpečila priestory. Ďakujeme tiež organizátorom dm ženský beh, ktorí nám pomohli zabezpečiť ozvučenie a pódium. Veľmi si to vážime,“ uzatvára Rebrová.

„Boli sme vlani, a bolo super,“ vraví Edita. „Moje želanie sa mi splnilo, iste pôjdem aj tento rok,“ dopĺňa Veronika. Podľa nej je atmosféra na Dni želaní naozaj nezabudnuteľná a stojí za to sa púšťania balónov zúčastniť.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár