McDonald´s oslavuje 20 rokov na Slovensku

Súťaž/ 1. kolo 0

Písal sa 13. október 1995, keď svetová ikona rýchleho občerstvenia otvorila v Banskej Bystrici prvú slovenskú pobočku. Za 20 rokov sa počet reštaurácií McDonald’s rozrástol na okrúhlych 30.

Tie sa úspešne začlenili do rodiny viac ako 36 000 reštaurácií v 121 krajinách sveta . Aj vďaka tomu predstavuje McDonald’s jednu z najúspešnejších značiek, ktorej cena sa odhaduje na 81 miliárd eur!

Na Slovensku sa spoločnosť zapísala s hrubými tržbami takmer 559 miliónov eur počas dvadsiatich rokov medzi dôležitých podnikateľov a najväčších zamestnávateľov, u ktorého si až 2 000 ľudí priemerne každý rok nájde prácu. Za vyše desať rokov svojho pôsobenia rozdelila nezisková organizácia Ronald McDonald House Charities na Slovensku viac ako 350 000 eur na rôzne projekty pre detské nemocnice.

 

V 12-tich mestách na Slovensku

Na obľúbenom Big Macu si dnes môžu Slováci pochutnať v dvanástich slovenských mestách.

Najmladší McDonald´s pritom otvoril len na jeseň 2014 v bratislavskom OC Bory Mall. Jeho súčasťou je obľúbená kaviareň McCafé, ktorú má už 22 slovenských reštaurácií.

Prvú kaviareň s moderným dizajnom a širokou ponukou kávy i dezertov otvorili v auguste 2009 v Trenčíne.

Hrajte o narodeninovú párty pre deti v hodnote 100 €, ktorú vám zaplatí McDonald´s !

Pred nami je 5 kôl súťaže. Po ich skončení vylosujeme jednoho súťažiaceho, ktorý odpovedal minimálne v jednom kole. Víťaz si vyberie mesto pre svoju párty. 

1. kolo : 28. september – 13. október 2015

 

Súťažná otázka: 

Kde bol otvorený prvý McDonald´s na Slovensku? 


Vaše meno:

Vaša poštová adresa:

Váš e-mail:

Váš telefón:

Vaša odpoveď:

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár