Do mediálnej skupiny internet.sk pribudol technologický webový portál Fony.sk

ts 0

Webový magazín Fony.sk, ktorý už skoro desať rokov informuje predovšetkým o mobilných telefónoch, rozšíril od marca 2016 portfólio mediálnej skupiny internet.sk.

Internet.sk si od najnovšej akvizície sľubuje najmä prienik do segmentu technologických webov a avizuje posilnenie Fony.sk aj o ďalšie témy.

Posilní skupinu Internet.sk 

Webový magazín Fony.sk s mesačnou návštevnosťou viac ako 160-tisíc unikátnych návštevníkov posilnil v týchto dňoch internet.sk, ktorý je podľa AIMonitora 7. najväčšou mediálnou skupinou na slovenskom internete. Členmi mediálneho domu sú už dlhšie weby rodinka.sk, ephoto.sk, zdravie.sk, sport7.sk a sieť regionálnych spravodajských webov dnes24.sk. 

„Fony.sk dopĺňa a rozširuje naše portfólio o oblasť moderných technológií. Už dnes vidíme veľké synergie ako v spoločnom obchodnom zastúpení, tak aj v oblasti obsahu. Fony.sk je renomovaný portál a kvalitnou čitateľskou základňou. Medzi naše plány patrí aj rozšírenie záberu redakcie o ďalšie témy týkajúce sa moderných informačno-komunikačných technológií,“ uviedol po podpise akvizičnej zmluvy riaditeľ internet.sk, a. s., Vladimír Marhefka. 

„Budeme naďalej uprednostňovať nezávislosť a kvalitu pred kvantitou. Čitatelia sa tiež môžu spoľahnúť, že zachováme prehľadnosť jedného z najbohatších technologických webov na slovenskom trhu,“ zdôraznil šéfredaktor Fony.sk Richard Hombauer. 

Kto je Internet.sk? 

Internet.sk je sieť webových projektov a portálov, ktoré sa spojili s cieľom skvalitniť a inovovať slovenský online priestor a zefektívniť internetovú reklamu pre médiá i  zadávateľov inzercie. Do siete internet.sk patria portály zdravie.sk, ephoto.sk, rodinka.sk, sport7.sk, Fony.sk a regionálne spravodajské weby dnes24.sk.

Internet.sk, a. s., ktorý je investorom v uvedených webových médiách, je zároveň členom skupiny DanubiaTel. Do portfólia Danubiatel, a. s., patria aj tretí najväčší poskytovateľ internetu na Slovensku SWAN, a. s., mobilný operátor SWAN Mobile, a. s., systémový integrátor CNC, a. s., či správca národnej domény SK-NIC, a. s. 

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár