Ako sa stať zdravou firmou?

Saša/redakcia 0

Základom každého úspešného podniku je zdravý zamestnanec. Pokiaľ sa cíti fit, je schopný podať výkon, ktorý sa od neho očakáva.

Mať zdravý tím ľudí sa preto stáva neodmysliteľnou súčasťou fungovania každého úspešného podniku.

Zdravá firma
Foto: Ingimage.com

Portál zdravie.sk Vás pozýva na konferenciu s názvom „Ako sa stať zdravou firmou?“, v priestoroch Grand Hotela Pressburg, 29. septembra 2016.

Príďte nájsť inšpiráciu, ak sa chcete stať zdravou firmou, máte záujem aktívne prispievať k starostlivosti o zdravie zamestnancov a neustále hľadáte nové možnosti ako vylepšiť a zefektívniť program zdravotných benefitov.

Konferencia AKO SA STAŤ ZDRAVOU FIRMOU? je určená pre HR riaditeľov, HR manažérov, personalistov, špecialistov odmeňovania a zamestnaneckých benefitov a špecialistov vzdelávania a rozvoja zamestnancov, ktorí majú záujem aktívne prispievať k starostlivosti o zdravie každého člena tímu.

Ukážeme Vám konkrétne možnosti, ako naštartovať všetkých kolegov k tomu, aby začali zdravo žiť aj pracovať.

Na čo sa môžete tešiť?

Vypočujete si prednášky skúsených odborníkov, lekárov a psychológov o tom, ako mať na pracovisku zdravie pod kontrolou.

Vysvetlia Vám , aké ochorenia sú v práci hrozbou a ako im úspešne predchádzať.

Predstavíme Vám najlepšie zdravé benefity do Vašej firmy, ktoré Vám pomôžu stať sa zdravou firmou.

Budete mať možnosť zapojiť sa do diskusie s ostatnými účastníkmi podujatia, podeliť sa o Vaše skúsenosti a nápady a tiež nájsť inšpiráciu pre nové možnosti v oblasti starostlivosti o zdravie zamestnancov.

kolegovia, firma
Foto: Ingimage.com

Prednášať budú skúsení lekári, psychológovia a odborníci na zdravé zamestnanecké benefity, s ktorými budú mať účastníci možnosť osobne prediskutovať otázky týkajúce sa zdravia.

  • MUDr. Ivan Medžo, internista a MUDr. Dagmar Šefčíková, lekár fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie. Téma: Čo je zdravie? Človek a jeho vzťah k zdraviu. Načo mi je rodinný lekár? Ja som zdravý, ja nepotrebujem lekára!
  • Mgr. Denisa Maderová, klinický psychológ. Téma: Prečo je dôležité pre naše duševné zdravie byť v rovnováhe s našimi potrebami?
  • MUDr. Milan Derco, ortopéd a odborník na celostnú medicínu. Téma: Aktuálny komplexný pohľad na kauzalitu chronických civilizačných ochorení, a na možnosti a spôsoby ich prevencie a liečby s využitím vlastného biologického potenciálu človeka.
  • MUDr. Jarolím Šutka, gastroenterológ, kouč, poradca pre zdravý životný štýl. Téma: Psychosomatické ochorenia ako dôsledok nevyváženého životného štýlu. Vplyvy pracovného prostredia na rozvoj psychosomatických ochorení. Klinické prejavy psychosomatických ochorení tráviaceho traktu. Možnosti osobnostnej intervencie pri zmene životného štýlu.
  • Ing. Andrej Blanárik – Zdravie.sk, s. r. o. Téma: Aké sú trendy v starostlivosti o zdravie zamestnancov? Absentizmus, prezentizmus a jeho následky pre firmu. Možnosti podpory starostlivosti o zdravie zamestnancov.
  • Mgr. Zuzana Líšková – Work in Balance, s.r.o. Téma: S jedlom k zdraviu. Základom je vyvážená strava každý jeden deň! Udržiavanie acidobázickej rovnováhy – PH tela.
  • Mgr. Nina Šošková – Benefit Systems Slovakia s.r.o. Téma: Čo je program MultiSport a aké výhody prináša zamestnávateľovi a zamestnacom? Formy relaxácie a oddychu s kartou MultiSport.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár