Zdravšie táborenie vďaka Rigipsu

pr 0

Letné tábory predstavujú pre deti skvelú príležitosť stráviť viac času na čerstvom vzduchu. Vďaka zaangažovanosti Rigipsu budú odteraz táborníci v Častej dýchať zdravšie nielen vonku, ale aj v interiéri.

Občianske združenie Detská misia sa už 27 rokov stará o to, aby deti kvalitne trávili voľný čas a naberali zmysluplné životné hodnoty. Práve táborenie je šanca, ako si dieťa môže vyskúšať byť „na skúšku dospelým“, vyskúšať si nové zručnosti, nadobudnúť nové priateľstvá.

Avšak nadšenie organizátorov neraz brzdia technické limity. Nájsť miesto, čo spĺňa náročné kritériá na ubytovanie veľkého detského kolektívu a postarať sa o jeho úpravy s minimálnymi nákladmi, to vôbec nie je jednoduché.

Preto sa Michal Fraňo z Detskej misie obrátil na Rigips, spoločnosť, ktorá má bohatú históriu participovania na projektoch so zaujímavým príbehom. Budovanie táborového strediska Častá takým bezpochyby je. Naša firma pomohla zabezpečiť sadrokartónový materiál potrebný pri rekonštrukčných prácach s cieľom rozširovania ubytovacích kapacít.

Vďaka zakomponovaniu Modrej dosky s technológiou Activ’Air do stien nabral priestor nové akustické a protipožiarne kvality, a zlepšila sa celková čistota vnútorného ovzdušia. Toto všetko sú benefity, aké síce navonok nevidieť, no aj s ich prispením budú táborové hry prebiehať v komfortnejšom, bezpečnejšom a zdravšom prostredí.

www.rigips.sk

Pred rekonštrukciou: 

Budovy po rekonštrukcii prvej etapy: 

Budova C rekonštrukcia:

Budova C – hotová fasáda

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár