Zážitok vo full MHD

Jakub 0

Cestujúci v bratislavskej mestskej hromadnej doprave boli počas predchádzajúcich mesiacov pozitívne prekvapení zážitkami.

Bratislavské autobusy totiž čoraz častejšie navštevujú prestížni umelci, ktorí robia z bežnej jazdy autobusom príjemnú bodku za pracovným dňom a nečakaný a bezplatný kultúrny zážitok. Za týmito milými prekvapeniami stojí ITB Dobrý developer.

V priebehu tohto leta mali ľudia príležitosť podupkávať si do rytmu príjemných popových melódií Chick2Chick tria, alebo zasmiať sa na vystúpení komika Michaela Szatmaryho, ktorý patrí medzi elitu slovenského stand-up humoru.

Napriek jeho miestami tvrdšiemu humoru, ktorý neraz mieril aj medzi Szatmaryho spolucestujúcich, ľudia si jednoznačne vychutnávali uvoľnenie po pracovnom dni.

Dobrý autobus

O pár dní neskôr prinieslo ITB do Dobrého autobusu tradičné slovenské umenie predstavením fujaristu Martina Brxu, ktorý na fujare nielen hrá, ale dokonca ich aj vyrába. A nielen to: učí ľudí hrať na klasické ľudové nástroje alebo plieskať bičom. Hre na fujaru učil aj slávneho amerického akčného herca Stevena Segala, ktorý je vášnivým hudobníkom a mnohé iné celebrity.

 

Alebo balónová show

Podobne pozitívneho ducha priniesla do autobusu aj balónová show, z ktorej sa tešili najmä detskí spolucestujúci a ich prostredníctvom aj rodičia. Balónové zvieratká totiž majú povolený vstup do vozidiel hromadnej dopravy aj bez náhubku.

 

A čo sa chystá v bratislavskej hromadnej doprave ďalej?

S čoraz sychravejším počasím si môžeme byť istí, že ITB Development prinesie ďalší veselý zážitok. Či bude práve tá vaša cesta autobusom tá „dobrá,“ zistíte prostredníctvom sociálnych sietí ITB a ich projektov.

https://www.facebook.com/ITBdevelopment/

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár