Vianočné trhy a čertovská párty v Poluse

pr 0

Tematicky pestré decembrové aktivity v Poluse spríjemnia predvianočné dni každému členovi rodiny. Príďte si ukrojiť zo sviatočnej atmosféry!

Vianočné trhy

Trhy plné vianočných motívov potešia  v Poluse svojou širokou ponukou ozdôb a drobných radostí a sladkostí.  Tento rok si pre vás predajcovia pripravili všetko od obliečok po oblečenie v materiáloch od výmyslu sveta – hodváb, ľan, bavlna či ovčia vlna.

Samozrejme, nie je to len o materiáloch, ale aj o krásnych vzoroch. 

V jednom stánku nájdete teplučké ponožky s originálnymi ľudovými vzormi, v inom zase živé batikované oblečenie. Samozrejme okrem textílií budú v rôznych stánkoch aj keramické výrobky, výrobky z dreva, šperky, či rôzne dekoračné výrobky.

Vianočné dekorácie od výmyslu sveta

Na Vianočných trhoch sa nezabúda ani na výzdobu a tak si budete môcť zakúpiť vianočné dekorácie od výmyslu sveta – vence, svietniky, ozdoby na stromček a viac.

Snáď ani netreba dodávať, že väčšina výrobkov, ktoré nájdete na Vianočných trhoch v Polus City Center bola vyrábaná ručne a s láskou. V príjemnom prostredí nákupného centra si ich môžete vychutnať do sýtosti. Nájdete ich na prvom poschodí na Madison Avenue  až do 23. decembra, každý deň od  10:00 do 20:00.

Privítanie mikulášskej návštevy

Začína už vo štvrtok  popoludní, 6. decembra od 15.00 do 19.00, keď do Polusu zavíta vzácna návšteva – Mikuláš, a samozrejme, nepríde s prázdnymi rukami. Pre všetky deti má prichystané darčeky a množstvo sladkých prekvapení. Spoločnosť mu budú robiť čertíkovia so svojou čertovskou akadémiou. 

V tomto programe sa deti môžu tešiť na pekelnú váhu, ktorá preverí všetky ich čertovinky, chýbať nebudú ani pekelné hádanky aj  pekelné dobroty z čertovskej dielničky. Priamo v hlavnej rotunde Polusu budú na vás čakať čertíci so všetkými svojimi atrakciami.. Srdečne vítaní sú veľkí aj malí.

Zastavte sa v predvianočnom čase v Poluse, nechajte zhon pred dverami a uvidíte, že sviatky sú ešte farebnejšie a voňavejšie, ako ste si mysleli. 

Príďte si po štedrú dávku vianočných inšpirácií do Polusu!  www.polus.sk

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár