Veľkonočné bábätko Nely Pociskovej

Marcela Beňová 0

Obľúbená slovenská speváčka a herečka včera porodilo svoje druhé bábätko. Nela Pocisková sa od veľkonočného pondelku môže tešiť z krásnej dcérky. Spolu s partnerom Filipom Tůmom už majú doma dvojročného syna Hektora.

foto: facebook Nela Pociskova

Na bábätko sa tešila

Aj keď mladá mamička priznala, že starostlivosť o syna ju naplno zamestnáva a práca, najmä spievanie, jej úprimne chýba, na druhé dieťatko sa veľmi tešila. Meno pre dcérku tentokrát vyberala ona. Rozhodli sa pre Lianu, čo sa maličkej slečne narodenej v umeleckej rodine naozaj pristane. Otecko Filip Tůma sa pred médiami s úsmevom priznal, že netradičné meno pre dievčatko by mu vôbec neprekážalo, ale výber nechal na partnerke Nele.

Tehotenstvo bolo pre Nelu Pociskovú tentokrát náročnejšie. Kým pri prvom synovi žiadne problémy nepociťovala, tentokrát si v prvom trimestri prešla nechutenstvom aj nevoľnosťami. Bábätko bolo pre oboch rodičov, ktorí začínali plánovať svadbu, prekvapením. Známa mamička sa však rozhodla odložiť spoločné áno, kým deti trochu nepovyrastú, aby si svoj veľký deň spoločne užili. 

My mamičke aj dcérke Lianke želáme veľa zdravia a síl do najbližších dní.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (4 hlasov, priemerne: 4,80 z 5)
Loading...
Author image

Marcela Beňová

články autora...

Pridaj komentár