V Trnave dnes otvárajú voľnočasový areál ARBORIA RELAX PARK

ts 0

Nový športovo-relaxačný areál sprístupnia už tento piatok, 26. októbra, v trnavskej mestskej štvrti Arboria. Multifunkčné športové ihrisko, outdoorové fitness prvky či lanové preliezačky budú prístupné nielen pre obyvateľov Arborie, ale pre všetkých Trnavčanov.

Vďaka spolupráci developera Lucron s mestom je areál pod dohľadom kamier mestskej polície a pokrytý signálom WiFi. Relax Park je pre každého otvorený bezplatne a stáva sa prvou dokončenou časťou rozsiahlej oddychovej zóny, ktorá sa bude tiahnuť od Sibírskej až po Piešťanskú ulicu. Charakter parku a použité materiály sú prírodné, sú tu vybudované dažďové záhrady a vysadených približne 80 stromov. Hoci je Relax Park šitý na mieru pre tínedžerov a dospelých, nechýba v ňom ani detské ihrisko.

Pri príležitosti otvorenia a odovzdania voľnočasového areálu do užívania pripravil developer projektu, spoločnosť Lucron, športovo-zážitkové podujatie.

Budeme radi, ak obyvatelia Trnavy prijmú naše pozvanie vyskúšať si Relax Park a strávia pár hodín aj so svojimi novými susedmi z mestskej štvrte Arboria,“ povedal Peter Kavecký, obchodný riaditeľ spoločnosti Lucron, ktorá do areálu investovala viac ako štvrť milióna eur. „Pri výstavbe sme kládli dôraz na kvalitu, ekologický rozmer technických riešení a bezpečnosť,“ doplnil P. Kavecký.

V piatok 26. októbra sa program začne o 14-tej hodine cvičením pred deti a ich rodičov v sprievode kvalifikovaných fitnes trénerov, ktorí im pripravia cvičebný plán na mieru. O 16-tej pokračuje program futbalovou exhibíciou hráčov zo Spartaku Trnava, ktorí prinesú aj svoj majstrovský pohár a s amatérmi budú súťažiť v kopoch na bránu na presnosť aj silu, ale aj v umení držania lopty na trase z kužeľov.

Medzi cenami nebudú chýbať lístky na ďalší ligový zápas Spartaka s Podbrezovou.

V sobotu 27. októbra od 10-tej hodiny program v Relax Parku opäť otvoria „Bílí andelé“ aj s autogramiádou.

Neskôr sa predvedú aj hráči malého futbalu z tímu Atletico Trnava F.C. a juniorky zo Spartaku, ďalej bejzbalisti z Angels Trnava, softbalistky z tímu Trnava Panthers a americkí futbalisti z Trnava Bulldogs. Záujemcovia sa môžu dozvedieť viac o týchto netradičných športoch a hneď si ich aj vyskúšať. Nové koše v Relax Parku otestujú aj hráči z basketbalového tímu Slávia Trnava, predvedú ukážkový zápas a exhibíciu.

Programom bude sprevádzať Trnavčan a známy tanečník z The Pastels Tony Porucha, ktorý bude v rámci sprievodného programu záujemcov učiť nové kroky a pohyby počas tanečných workshopov.

Po celý čas budú k dispozícii aj fitness tréneri, ktorí pre záujemcov zostavia komplexný tréning na street workout prvkoch v Relax Parku. Na testovacie jazdy budú pristavené aj zdieľané elektrobicykle Arboria Bike.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár