V Dobrej Hračke sa popri hraní naučíte veľa nového

pr 0

Do interaktívnej galérie v Tatranskej Lomnici prednedávnom spolu s rodičmi zavítala štvorročná Zuzka. Zuzanka sa rozhodla vyskúšať rôzne povolania a všetky hračky, ktoré doma nemá. Skúste si tipnúť, aké povolanie si malá šlečna najviac zamilovala?

 

Deti zbierajú pečiatku za každú splnenú úlohu

Do Dobrej hračky sme sa vybrali v sobotu doobeda. Nečakali sme, že bude tak plno. Lístok sme si vopred cez internet nerezervovali, čo bola chyba, lebo sme na vstup museli chvíľku počkať. Prednosť pri vstupe má totiž rezervácia cez internet. Keďže sme nevedeli čo nás v galérii čaká a koľko času tam strávime, rozhodli sme sa prísť radšej v skorších hodinách (galéria je otvorená denne od 9:00 do 18:00). 

Zuzka dostala pri vstupe pracovný list. Celou galériou vedie veľké dopravné ihrisko s množstvom zastávok. Pri každej zastávke čakala Zuzku úloha. Spolu s maminkou si vyskúšala hru na doktorku a vykonala závažnú operáciu. Ako prísna policajtka potrestala zlodeja. V ďalšom stanovišti zachránila odvážna požiarnička mačiatko z konára stromu. Ako šikovná archeologička vykonala prvú vykopávku a objavila kosti dinosaurov. Skvelá muzikantka predviedla celej galérii spevácky talent. Zuzku autíčka nikdy nebavili, no chcela získať všetky pečiatky, tak opravu pokazeného auta nechala na otecka 🙂  Nakoniec Zuzanka nakŕmila na farme zvieratká a zahrala sa na kozmonautku.

Ako našla Zuzka povolanie snov

Keď sme so Zuzkou prechádzali okolo módneho kútika, videli sme, že žiari o trošku viac. Zuzanka sa rooozbehla a o malú chvíľu už kombinovala moderné kúsky a hrala sa na svetoznámu módnu návrhárku. Zuzka všetkým ukázala skrytú kreativitu a neskutočný talent. Vášeň pre tvorenie prejavuje naša maličká aj doma. Ako jej rodičia máme preto každý deň veselý. 

 

Dobrodružstvo ešte nekončí

Splniť všetky úlohy v dobrej hračke je náročné. Na moment sme sa usadili v  oddychovom kútiku na tuli vakoch, no Zuzanke sedenie vydržalo iba chvíľku. O 3 minúty už ťahala tatinka do obchodíku s hračkami. Skrytá túžba po móde sa prejavila aj pri výbere hračky.

Zuzku zaujali kreatívne hračky. Tie u detí formujú jedinečnosť a ich rozvoj. Zuzka odchádzala domov spokojná a v rukách niesla jazvečíka Mila. Psík Milo nie je obyčajná hračka. Ide o jazvečíka, ktorého si môžu šikovné malé ručičky sami ušiť a vytvoriť si úplne jedinečný kúsok. 

 

A čo na to rodičia?

Nám, rodičom, bolo hneď jasné, že Dobrú hračku navštívime aj najbližší voľný víkendV Tatranskej Lomnici sme našli priestor, kde môžeme prísť na iné myšlienky, trošku si oddýchnuť a vychutnať si rodinné chvíle naplno.

Za vstup sme zaplatili 6€ na hodinku, ale to je suma za dieťa s dospelou osobou. Za ocka “navyše” sme doplácali symbolické 1 €. Zuzka o Dobrej Hračke povedala aj spolužiačkam a učiteľkám vo svojej škôlke. Ak by chceli ísť na spoločný výlet, vedia si v galérii uplatniť aj skupinovú zľavu. Ktovie, koľko šikovných detičiek sa v Zuzankinej triede ukrýva.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár