Užite si školské nákupy s deťmi

pr 0

Verte nám, dá sa to! Nákupy nových farebných školských pomôcok, ktoré spoločne s deťmi vyberiete, im spríjemnia návrat do školských lavíc. Naše tipy nájdete v ponuke Lidl od 20. augusta.

Čo určite nesmie v školskej taške chýbať? Praktický peračník.

Nechajte vášho školáka, nech si vyberie ten, ktorý sa mu najviac páči.

Možno sa rozhodne pre peračník so všetkým potrebným – nájde v ňom pero, 14 fixiek, 8 farbičiek, 2 ceruzky, strúhadlo, guma, pravítko aj trojuholníkové pravítko, rozvrh hodín. A nechýba ani menovka, aby si ho náhodou nevymenil so spolužiakom.

Cena: 6,99 €, Lidl

Poznámkových lístkov United Office nie je nikdy dosť.

Sú ohromne praktické na odkazy a úlohy, na ktoré by vaše deti nemali zabudnúť. Využijú ich v škole aj doma. Na lístočky v tvare veselých srdiečok alebo kvetiniek im občas môžete aj vy napísať pochvalu, alebo ich povzbudiť, ak písomka v škole nedopadla najlepšie.
Cena: 0,99 €, Lidl

Máte doma malého výtvarníka?

Doplňte jeho paletu farbičiek, voskoviek, fixiek, vodových či temperových farieb ešte olejovými kriedami. Zídu sa mu nielen v škole, ale možno aj vo výtvarnom krúžku. V jednom balení nájdete až dvanásť rôznych farieb. Cena: 1,99 €, Lidl

Farebné zvýrazňovače ocenia najmä starší žiaci,

neoceniteľné sú pre študentov.

Pomôžu im označiť to, čo je v učive dôležité, na čo sa majú zamerať, naučia sa s nimi robiť si poznámky z preberanej látky. Pripomenú im farebne zvýraznené domáce úlohy či termín písomky.

V jednom balení je 5 ks rôznych farieb.

Cena: 1,99 €, Lidl

 

 

Praktické lepidlá v tyčinke

využijú v škole mladší aj starší školáci a nielen na výtvarnú výchovu. Občas ho dokonca ocenia aj mama s otcom v domácnosti. Kvalitné lepidlo jednoducho treba mať vždy poruke. V sortimente Lidl nájdete v praktickom balení tri lepidlá vo vysúvacej tyčinke s veselými obrázkami.
Cena: 1,99 €, Lidl

 

Fľaša na pitie s krásnym obrázkom

pripomenie vášmu školákovi, aby nezabudol na pitný režim. Je veľmi dôležitý aj preto, aby sa vedel na vyučovaní sústrediť.

V ponuke nájdete ľahké plastové fľaše 400 ml do školskej tašky s rôznymi farebnými motívmi a menovkou pre dievčatá aj chlapcov.

Cena: 2,49 €, Lidl

Tenisky  Air & Fresh značiek Lupilu a Pepperts!

Pohodlné, so stielkou, priedušnou membránou a odporúčané pediatrom sú tenisky Air & Fresh značiek Lupilu a Pepperts!

Sú nielen mäkké a vhodne tvarované pre detskú nohu, ale použitý navyše materiál zabezpečuje cirkuláciu vzduchu a odvádza vlhkosť von. Vybrať si môžete z viacerých typov a farebných kombinácií pre dievčatá aj chlapcov vo veľkostiach Lupilu 25 -30 a Pepperts! 31 – 37.

Cena Pepperts!: 14,99 €, Lidl

Cena Lupilu: 12,99 €, Lidl

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár