Už máte darček pre svoju mamu na Deň matiek? Vďaka našim tipom nešliapnete vedľa!

PR 0

Jeden z najkrajších dní, kedy môžeme intenzívnejšie vyjadriť lásku a vďaku jednému z najdôležitejších osôb v našom živote, sa pomaly blíži. Druhá májová nedeľa je dňom, ktorý patrí všetkým mamám na celom svete.

Práve ony nás chránia a držia pod svojimi krídlami, a to v akomkoľvek veku – pre ne budeme totiž deťmi navždy. Nezabudnite tak v tento deň vyčariť úsmev na tvári vašej mame. Aj týmito darčekmi.

Každá žena má rada niečo iné, ale pri kvetoch platí, že krásna kytica kvetov poteší za každých okolností. Dajte si záležať pri výbere a výnimočnosť svojej mamy podporte vhodným typom kvetov od www.kvety.sk.

Zaujímavou a zároveň trendy voľbou je flower box, aranžovaný napríklad z mixu farebných ruží, tulipánov či mini chryzantém, ktorého súčasťou je aranžovacia hmota, napustená vodou a špeciálnym výživovým doplnkom pre kvety, vďaka čomu si uchováte spomienku na tento deň dlhšiu dobu.

Kvety sú vybrané, teraz prichádza rad na niečo personalizované od www.empikfoto.sk, ktorý vám teraz pri zaregistrovaní ponúka 15% zľavový kód na prvú objednávku! Ponuka platí do 30.4. 2018.

Fotokniha, fotoobraz, fotohrnček či taška s potlačou podľa vašich predstáv – okrem toho, že výber je naozaj široký, váš darček nezapadne prachom, pretože personalizované produkty sú aj skvelou dekoráciou domu či bytu.

Ako každá žena, ani mamy by nemali zabúdať na starostlivosť o svoje vlasy.

Avšak ako to dnes býva, väčšina z nich zabúda na starostlivosť o seba.

Stres i každodenné povinnosti sa podpíšu na kvalite vlasov.

 

Čas, ktorý venovali starostlivosti o vás a zabudli na svoju korunu krásy, im môžete vynahradiť prostredníctvom produktov Beology od Schwarzkopf.

Tie môžu prispôsobiť podľa potrieb svojich vlasov v 3 skrášľujúcich radoch – regenerácia, hydratácia a uhladzujúci efekt

– sú vyvinuté tak, aby pôsobili spoločne a prenikali ako systém do najhlbších vrstiev vlasov a zaistili ich hĺbkovú výživu.

Mamy si zaslúžia predsa to najlepšie!

A od stresu si jednoznačne môže vaša mama oddýchnuť aj pri masáži. Tradičná thajská masáž bola v minulosti prevádzaná výhradne v thajských chrámoch majstrami ovládajúcimi liečenie.

Pripravte sa, pretože to jediné, čo bude v nasledujúcich 90 minútach cítiť, je raj na vlastnej koži. Starostlivo vyberané oleje sú skvelým darom z prírody, ktorý udržiava pokožku žiarivú, krásnu a hladkú.

Kúpte si jednu v salóne Samoi Thai Massages v Bratislave na ZľavaDňa.sk aj pre seba a strávte tak tento uvoľnujúci čas spolu so svojou mamou.

Ďalším darčekom, ktorý jednoznačne poteší každú ženu, sú pančušky. Je vaša mama konzervatívnejší typ, ktorý má rád jednoduchšie vzory alebo naopak, obľubuje zaujímavé a výrazné pančušky, ktoré pritiahnu pozornosť okolia?

V produktovom portfóliu značky BEPON môžete nájsť pančušky od výmyslu sveta – od jemných kvetovaných, dievčenských bodkovaných, pásikavých, cez výrazné sieťované, ktoré môžu v správnej kombinácii so zvyškom oblečenia pôsobiť štýlovo a vkusne, a to bez ohľadu na vek, až po klasické, ozvláštnené iba decentným pásikom vzadu.

Ak si neviete vybrať zo širokého sortimentu, určite nič nepokazíte poukážkou na nákup v predajniach BEPON 😉

Premýšľate nad praktickou maličkosťou, ktorú využije vaša mama každý deň?

Naším typom je elegantné guľôčkové pero Jazz od značky Pelikan

s rotačným mechanizmom a kovovým telom, ktoré si určite zamiluje a nepustí ho z ruky či v práci, alebo doma pri písaní odkazov na chladničku, ako to majú mamy vo zvyku ;).

Ak jej k peru darujete aj zápisník my.book od Herlitz, bude to dokonalá kombinácia.

 

 

Alebo vezmite svoju maminu do kina.  V Cinema City Slovensko si môžete vybrať zo širokej ponuky filmov rôznych žánrov a vo všetkých formátoch.

Či už v špeciálnej kinosále SUPERSCREEN s ostrejším a jasnejším obrazom, skvelým Dolby Atmos zvukom a plátnom od stropu po zem a od jednej steny k druhej, alebo v kinosále 4DX, kde si filmy vychutnáte doslova všetkými zmyslami.

K tomu pohodlné sedačky, chutný popkorn a výborná zábava s priateľmi v kinách Cinema City Slovensko.

 

 

Na záver jej nezabudnite vyčariť úsmev na tvári niečím sladkým, tak ako to robievala ona pre vás. Osvedčeným a chutným dezertom je Krtkova torta Dr. Oetker,  ktorá sa dokonale hodí na túto príležitosť.

Ak nie ste príliš zruční v kuchyni, nebojte sa, určite to zvládnete, pretože originál Krtkovu tortu zvládne upiecť podľa návodu na prípravu skutočne každý. Veď kto by odolal lahodnému kakaovému korpusu, šľahačkovej náplni a banánom?

Podarilo sa nám inšpirovať vás?

Smelo do toho! S našimi tipmi neurobíte krok vedľa, ba dokonca trafíte klinec po hlavičke.

Mama je len jedna, nezabúdajme na to, preto jej v tento deň okrem darčekov doprajme toľko lásky a vďaky, koľko si len zaslúži!

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár