Tipli: Výhodné nákupy počas celého roka

pr 0

Nakupovanie cez internet sa môže stať veľmi drahou záležitosťou. E-shopy ponúkajú množstvo zaujímavých produktov a tak za pár minút dokážete nakúpiť aj to, čo nepotrebujete.  Výhodná služba od Tipli vám to ale uľahčí. Nakupovať môžete ako doteraz, z každého nákupu ale získate časť peňazí späť na účet.

Tipli.sk je internetový portál, ktorý svojim užívateľom ponúka výhodný cashback. Ešte ste o slovíčku cashback nepočuli? Jeho doslovný preklad je „peniaze späť“. Znamená to, že Tipli vám za vaše nákupy na internete vráti časť vašich peňazí, ktoré ste v obchode minuli. Služba Tipli funguje na veľmi jednoduchom princípe. Stačí sa zaregistrovať na portáli Tipli, vybrať si zo stoviek obchodov, ktoré tam nájdete, prekliknúť sa doň a nakupovať ako zvyčajne. Podľa výšky cashbacku uvedeného v profile obchodu, získate určité percento vami minutej sumy späť. Je to skutočne jednoduché.
Spoľahlivosť cashbacku spočíva v dohodách, ktoré Tipli uzatvorilo s konkrétnymi obchodmi. Vďaka tomu, že portál Tipli privedie nového zákazníka napríklad na Feedo.sk, získa Tipli províziu, z ktorej časť vráti vám vo forme cashbacku. Zo služby teda profitujú všetky tri strany. Vy, vďaka tomu že ušetríte. Obchod, ktorý získa nového zákazníka a samozrejme aj Tipli.

Na Tipli.sk nájdete viac ako 300 obchodov, v ktorých môžete jednoduchým prekliknutím ušetriť. Ak nakupujete v obchodoch pre mamičky a deti ako Feedo.sk či Mimulo alebo tiež obchodoch ponúkajúcich módu, módne doplnky alebo aj elektroniku, určite si vyberiete. Pri pravidelnom využívaní cashbacku si tak za rok dokážete nasporiť nemalé peniaze.
Tipli však neponúka iba cashback. Cieľom Tipli je, aby sa stali vaše nákupy cez internet čo najvýhodnejšie. Práve preto ponúka okrem peňazí späť aj pravidelné zľavové kupóny, ktoré môžete v obchodoch využiť. Na hlavnej stránke Tipli tak vždy nájdete najaktuálnejšie kódy napríklad na dopravu zadarmo či percentuálnu zľavu. Ak to navyše spojíte cashbackom, vaše nákupy budú oveľa výhodnejšie. Už viac nemusíte čakať na sezónne zľavy. S Tipli budú nákupy na internete plné zliav počas celého roka.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár