Romantická, štýlová, plná talizmanov a výnimočných momentov – nová diamantová kolekcia ALOve

PR 0

Niektoré momenty sú v našom živote natoľko výnimočné a neopakovateľné, že si spomienku na ne chceme uchovať do konca života. Objavte kúzlo, symboliku a možno aj magickú moc ukrytú v novej kolekcii od ALOve, ktorej šperky vám môžu dôležité životné chvíle pripomínať každý deň. V kolekcii nájdete diamantové šperky z bieleho, žltého alebo ružové zlata, ktoré vďaka svojmu jemnému a nadčasovému dizajnu budete môcť nosiť kamkoľvek so sebou.  

 

ALOve DARLINGS

Máte svoje obľúbené zvieratko, ktoré vyjadruje vašu osobnosť alebo k nemu máte jednoducho blízky vzťah? Kolekcia ALOve Darlings je plná originálnych náramkov a náhrdelníkov s jemnou retiazkou z bieleho, žltého alebo ružového zlata, ktorým dominuje prívesok v tvare zvieraťa. Na výber je napríklad pes – symbolizujúci priateľstvo, vernosť a ochranu; sova – múdrosť alebo motýľ – symbol ľudskej duše a voľnosti; a ešte mnoho ďalších.

 

ALOve LETTERS

Nechajte sa uniesť do sveta magických písmen, ktoré majú pre mnohých špeciálny význam. Vyberte si náramok alebo náhrdelník s vašou iniciálou, prípadne iniciálou mena vašej blízkej či milovanej osoby. Jedná sa o jednoduché písmená, a to čo sa ukrýva za nimi, viete len vy.

ALOve BONBONS

Prstene z kolekcie BONBONS patria k tým najvýraznejším a najfarebnejším šperkom značky ALOve. Podľahnite aj vy kráse farebných prsteňov s drahými kameňmi, ktoré sa dajú perfektne spájať a kombinovať. Vytvorte si s nimi svoj vlastný nenapodobiteľný štýl. Kolekcia ponúka prstene v troch farbách zlata – bielej, žltej a ružovej s rôznofarebnými drahokamami. 

ALOve DOTS

Kolekcia DOTS je ideálna pre každú ženu s láskou k luxusným minimalistickým šperkom s drahými kameňmi a diamantmi. Náhrdelníky a náramky v troch základných farbách zlata v kombinácii s bielymi alebo čiernymi diamantmi, zafírmi alebo rubínmi sú dokonalou bodkou každého outfitu.  

ALOve MAKE A WISH

Každý z nás v živote o niečom sníva. Kolekcia MAKE A WISH je vytvorená pre každého, kto verí v silu talizmanov, ktoré vedia privolať šťastie, lásku či ochranu. Patríte k nim aj vy? Umocnite vieru vo svoje sny a priania so šperkami ALOve, ktoré môžete nosiť na sebe každý deň. Bude to poštová obálka – posol dobrých správ, lotosový kvet – symbol čistoty a duchovnej cesty alebo štvorlístok – talizman pre šťastie? 

ALOve SYMBOLS 

Kolekcia SYMBOLS je inšpirovaná mysticizmom starodávnych výnimočných symbolov. Nájdete v nej moderné diamantové šperky s populárnymi symbolmi, akými sú napr. nekonečno, krížik, ruka Fatimy, mesiac a mnoho ďalších. Obdarujte sa šperkom, ktorý v sebe skrýva tajomstvo, silu a vieru. Ktorý symbol bude pre vás ten pravý? 

ALOve EXCLUSIVE DIAMONDS   

Táto kolekcia ponúka prstene, prívesky aj náušnice, ktoré sú zdobené jedným výrazným diamantom, alebo naopak sú posiate množstvom menších. Vďaka svojmu precíznemu prepracovaniu a jemnému dizajnu sú ideálne na denné nosenie, no v prípade večerného outfitu z vás vedia vyčariť okúzľujúcu femme fatale. 

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár