Rodinná dovolenka pri vode: Čo nesmie chýbať vo vašej batožine?

PR 0

Blížia sa teplé dni a s nimi neodmysliteľne aj plány na dovolenky či kratšie rodinné výlety pri vode. Či už ide o more v južných krajinách alebo horské jazerá, vždy by ste mali myslieť na niekoľko vecí, ktoré nesmú chýbať vo vašej batožine. Pozrite sa spolu s nami, ako sa prakticky zbaliť na rodinnú dovolenku pri vode!

freepik

 

Dobrá obuv stojí na prvom mieste

Nezáleží na tom, či sa vyberiete k horskému jazierku alebo na pláž, vaša noha potrebuje dýchať. Počas letných teplých dní nie je lepší pocit ako poprechádzať sa pri vode a cítiť na pokožke teplý vánok. Pokiaľ plánujete prechádzky a pomalé voľnočasové aktivity, mali by ste vopred myslieť na pevnú, no stále dostatočne voľnú a maximálne pohodlnú obuv.

Správnou voľbou sú rokmi overené šľapky a sandále nemeckej značky Birkenstock. Okrem toho, že sú moderné, nadčasové a doslova vydržia roky, majú pre vašu nohu mnoho zdravotných benefitov. Široká ponuka šľapiek a sandálov pre celú rodinu Birkenstock na Answear.sk vás veľmi milo prekvapí.

Chcete byť pohodlní aj štýloví?

Potom by ste mali pri balení sa k vode staviť na kvalitných výrobcov oblečenia a vybavenia určených na voľnočasové a športové aktivity. K takým patrí napríklad veľmi obľúbená americká značka The NorthFace, ktorú ocenia práve milovníci štýlu a pohodlia. Aby ste sa na dovolenke cítili maximálne komfortne, mali by ste pre svoju rodinu zabezpečiť vzdušné tričká a krátke nohavice.

Dôležité je pripraviť rodinu aj na dlhšie cestovanie. Aj v tomto prípade víťazí pohodlie, ktoré vám značka The NorthFace dopraje v podobe teplákov či mäkkučkých mikín. Pýtate sa, prečo zvoliť pre seba aj pre deti skôr dlhé rukávy z tenkých a vzdušných materiálov? Odpoveď je jednoznačná – počas leta býva v dopravných prostriedkoch často naplno pustená klíma, ktorá môže spôsobiť prechladnutia či dokonca veľmi nepríjemné nachladnutie nervov.

Ak sa chystáte do teplejšieho podnebia, možno vás prekvapí, že vám radíme vziať si sebou aj tenkú bundu. V prípade horských jazierok alebo plánovaných opekačiek pri vode je to samozrejmosť, no aj letný večer pri mori dokáže občas prekvapiť studeným vetríkom. Vtedy je dobré byť pripravený a mať v batožine pre každého člena rodiny tenšiu bundu, ktorú si navečer môže prehodiť cez plecia. Objavte to najlepšie dovolenkové a voľnočasové oblečenie pre vašu rodinu už teraz na https://answear.sk/m/the-north-face.

V neposlednom rade myslite na takzvané essentials…

…teda po slovensky na základné veci, ktoré vám na letnom výlete nesmú nikdy chýbať. Na záver sme pre vás pripravili zoznam, ktorý si pokojne môžete skopírovať a riadiť sa ním, keď budete tento rok baliť svoju rodinku k vode. Na čo by ste teda určite nemali zabudnúť?

  • opaľovacie krémy na telo a na tvár s vysokým SPF faktorom
  • krém s upokojujúcim efektom na spálenú pokožku
  • viacero plaviek pre všetkých členov rodiny
  • pokrývka hlavy, klobúk alebo čiapka
  • osušky / ležadlá
  • dáždnik alebo detský stan ako ochrana proti slnku
  • okuliare na potápanie
  • výbavu na kempovanie na pláži / pri jazere
  • dezinfekciu a vlhčené utierky
  • hračky, knihy, krížovky a inú voľnočasovú zábavu
  • ďalšie osobné veci, bez ktorých si pobyt pri vode vaša rodina nedokáže predstaviť
1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...