Prebuďte v deťoch profíkov s Veronikou

pr 0

Rozmýšľate, ako dostať deti od počítačov a mobilov? Keď napadne prvý sneh, vyberte sa s nimi na lyžovačku. Na čerstvom vzduchu si spolu užijete veľa zábavy. Prvú sadu lyžiarskeho oblečenia špičkovej kvality dostanete kúpiť v Lidli od 3. októbra, na ďalšiu výbavu sa môžete tešiť neskôr.

Špeciálne lyžiarske oblečenie špičkovej kvality crivit PRO, ktoré nájdete exkluzívne len v sieti predajní Lidl, odporúča aj obľúbená bývalá zjazdová lyžiarka Veronika Velez-Zuzulová, ktorá pre Slovensko vybojovala veľa medailí.

Možno práve Veronika bude skvelou motiváciou a spolu s vami prebudíte vo vašich deťoch profíkov s láskou k lyžiarskemu športu.

Základom je kvalitná crivit PRO Lyžiarska spodná bielizeň.

Zmes materiálu polyamid, polyester a elastan príjemne priľne na telo a udrží ho v teple. Navyše, oblečenie je bez švov, takže nebude malého lyžiara nikde tlačiť. V ponuke nájdete dievčenské aj chlapčenské súpravy dvoch typov – pre menších i väčších športovcov. Vybrať si môžete z rôznych vzorov a farebných kombinácií, vo veľkostiach 86/92 – 122/128 a 122/128 – 158/164.  

Cena 2-dielnej súpravy: 8,99 €, 9,99 €, Lidl

Aby boli nohy v teple

a zároveň v lyžiarke dobre chránené, o to sa postarajú špeciálne crivit PRO Lyžiarske podkolienky. Polster chráni prsty, pätu, achillovu šľachu, lýtko, píšťalu, priehlavok a členok. Vnútorná podošva SmartStep je z materiálu Dryact™, ktorý zabraňuje poteniu. Podkolienky pre dievčatá a chlapcov dostanete kúpiť v rôznych farebných kombináciách vo veľkostiach 31/32 – 41/42. 

Cena: 3,99 €, Lidl

Ďalšou praktickou súčasťou lyžiarskej výbavy je crivit PRO Lyžiarske funkčné tričko. Zmes polyesteru s elastanom príjemne hreje a súčasne má schopnosť regulovať vlhkosť a tiež rýchlo vyschne. Chlapci aj dievčatá si môžu vybrať z viacerých farebných odtieňov a vzorov vo veľkostiach 122/128 – 158/164.  

Cena: 4,99 €, Lidl

Keď je na svahu poriadna zima,

crivit Flaušová mikina so zvýšeným golierom alebo kapucňou sa deťom zíde. Využijete ju tiež pri jarnej lyžovačke, keď zimnú bundu už môžete odložiť. Je to tiež veľmi pohodlný kúsok oblečenia na trávenie voľného času po športe, alebo hoci aj na zimnej turistike. V ponuke nájdete dievčenské aj chlapčenské mikiny vo viacerých trendových vzoroch a farbách vo veľkostiach 122/128 – 158/164. 

Cena: 6,99 €, Lidl

Bez teplej pletenej čiapky to na svahu jednoducho nejde.

Crivit Pletená čiapka s flaušovou podšívkou nielen skvelo vyzerá, ale aj hreje a chráni pred zimou citlivé detské ušká. Nový sortiment ponúka čiapky s brmbolcom aj hladké, v svietivých i tmavších farbách, pre dievčatá a chlapcov vo veľkostiach 122/140 – 146/164. Za skvelú cenu sa oplatí kúpiť aj  dve, aby ste mali v batohu náhradnú čiapku, napríklad keď husto sneží.  

Cena: 2,99 €, Lidl

Nielen nohy, aj ruky musia byť pri lyžovaní v teple.

Chce to kvalitné crivit PRO Lyžiarske rukavice s hrejivou podšívkou. Vďaka úprave BIONIC-FINISH® ECO odpudzujú vodu, takže ruky malých lyžiarov budú v teple a suchu. V sortimente sú rukavice prstové i palčiaky, vo farebných kombináciách pre malé slečny aj chlapcov, vo veľkostiach 4,5 – 6,5.

Cena: 5,99 €, Lidl

https://www.lidl.sk

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár