Potrpíte si na kvalite a zároveň máte radi prírodu? Vyskúšajte produkty Frosch z Rakúska a Nemecka

0

Časté používanie chémie v domácnosti nie je dobré pre nikoho z nás. Keď sa zamýšľame nad životným prostredím a nad tým, že by sme mali byť k nemu ohľaduplní, prichádza do úvahy používanie ekologických čistiacich výrobkov. Lenže, ktoré to sú?

Prírodné čistiace prostriedky

Prírodné čistiace prostriedky máme určite v tejto chvíli doma všetci a nemusíme po ne chodiť do drogérie. Sú netoxické, účinné a za dobrú cenu. Ide napríklad o jedlú sódu, ocot alebo citróny. Nepopierame sú vhodným prírodným čističom na mnoho nečistôt a fľakov.

Avšak pri dnešných moderných a drahých materiáloch, ktoré máme v domácnosti je použitie týchto prírodných zázrakov dosť veľkým rizikom, aby sme niektoré povrchy nenávratne nepoškodili. Byť ohľaduplný k životnému prostrediu sa dá aj inak, a to používaním ekologických čistiacich prostriedkov značky Frosch.

Ekologické produkty Frosch

Ekologické čistiace prostriedky Frosch z Rakúska a Nemecka sú založené na koncepte prírodných ingrediencií a na osvedčených domácich prostriedkoch ako sú ocot, citrón a sóda. Kombinácia prirodzenej, efektívnej čistiacej sily a priaznivý vplyv na životné prostredie robí značku Frosch jedinečnou na trhu.

Mnohí výrobcovia používajú na výrobu svojich čistiacich prostriedkov ropu. Firma Werner & Mertz na svoje výrobky Frosch používa rastlinné povrchové aktívne látky – tenzidy, s vysokou a rýchlou biologickou odbúrateľnosťou, ide o repkový, olivový a ľanový olej. Frosch produkty sú bez akýchkoľvek škodlivých chemikálií, ako sú fosfáty, boritany, formaldehydy, PVC a iné škodlivé látky. Obsahujú minimálny podiel jemných konzervačných látok a starostlivo vybrané druhy parfumov, prípadne žiadnych. Dokonca aj pri výrobe obalov si dáva firma záležať a používa obalové materiály ktoré sú recyklovateľné. Niet sa preto čomu čudovať, že značka Frosch v roku 2018 získala v Nemecku ocenenie v sektore čistiace prostriedky, ako „Najdôveryhodnejšia značka“ už po siedmykrát za sebou.

Frosch čistiace prostriedky

Najväčšiu škálu tvoria Frosch čistiace prostriedky. Vyčistíte nimi všetky povrchy v rôznych miestnostiach domácnosti. Od podláh, cez obkladačky, WC misy až po okná. Do pozornosti vám dávame veľmi obľúbený BIO multifunkčný čistič na čistenie nielen podláh, ale aj dreveného, kuchynského i kúpeľňového nábytku. Okrem toho ním vyčistíte aj dlaždice, či sanitárne zariadenia a dokonca je vhodný aj na ručné pranie i k umývaniu rúk. No jednoducho skvelý pomocník na celú domácnosť, nemusíte pri ňom dávať pozor, či je určený na taký alebo onaký povrch.

Frosch čistiace prostriedky si môžete zvoliť aj podľa miestnosti v byte. Napríklad kuchynské čističe, keďže sú určené do kuchyne bez obáv ich môžete používať na všetky povrchy v kuchyni bez toho, aby ste sa obávali, či sú bezpečné.

Frosch na pranie

Aj pri praní môžete bez obáv používať ekologické pracie prostriedky, ktoré sú vďaka zloženiu priaznivé na pokožku a sú výborne tolerované alergikmi, ľuďmi s citlivou pokožkou i deťmi. Medzi takýto Frosch prací prostriedok patrí BIO gél na pranie s výťažkom z Aloe Vera. Je hypoalergénny, bez farbív a konzervačných látok.

Frosch produkty dokážu omnoho viac

Frosch produkty sú veľmi rozmanité a ich škála je veľmi široká. Pokryjú všetky oblasti v domácnosti a tak medzi nimi nájdete či už spomínané čistiace prostriedky, pracie prostriedky a aviváže, ale aj WC čističe, sprchové gély, tekuté mydlá i osviežovače vzduchu. Ak vám teda záleží na našej planéte a životné prostredie vám nie je ľahostajné, tak produkty Frosch sú pre vás vhodnou voľbou.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (2 hlasov, priemerne: 4,50 z 5)
Loading...

Pridaj komentár