Pohodlná, trendová a chráni životné prostredie

PR 0

Je to absolútna novinka. Lidl prináša nočnú bielizeň pre malých i veľkých s výnimočným certifikátom Cradle to Cradle Certified™. Potvrdzuje nielen jej špičkovú kvalitu, ale zároveň je vyrobená veľmi šetrným spôsobom ohľaduplne k životnému prostrediu. V ponuke bude od 16. marca.

Textilné výrobky diskontného reťazca Lidl sú medzi zákazníkmi známe tým, že sú nielen trendové, ale zároveň ponúkajú aj kvalitu za vynikajúcu cenu. Platí to pre všetky privátne značky od najmenších až po dospelákov – lupilu pre bábätká, pepperts! pre deti a tínedžerov, Livergy pre pánov a Esmara pre dámy.

Pohodlná, z príjemne mäkkého materiálu, v trendových farbách a s nápaditou potlačou – to je nočná bielizeň v sortimente Lidl. Kolekcia z biobavlny, ktorú dostanete kúpiť od 16. marca, získala navyše prestížny certifikát Cradle to Cradle Certified™. Znamená to, že nielenže spĺňa  najprísnejšie zdravotné požiadavky, ale zároveň bola vyrobená šetrným spôsobom tak, že neškodí životnému prostrediu. Práve naopak – je vyrobená z biologicky rozložiteľného materiálu.

V najnovších kolekciách nočnej bielizne si vyberie naozaj každý, z viacerých farieb (biela, ružová, tyrkysová, tmavomodrá) aj potlače, v tradičných veľkostiach:  lupilu 86/92 – 110/116 peperts! 122/128 – 146/152, Livergy M -XL a Esmara XS – L.

Certifikát Cradle to Cradle Certified™ sa používa na certifikáciu recyklovateľných výrobkov vyrobených trvalo udržateľným spôsobom. Udeľuje ho inštitút Cradle to Cradle Products so sídlom v USA a Amsterdame. 

Cena lupilu: 6,99 € / ks, Lidl

Cena pepperts!: 7,99 € / ks, Lidl

Cena Livergy: 12,99 € / ks, Lidl

Cena Esmara: 12,99 € / ks, Lidl

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár