Oblečenie, ktoré si vaše deti budú obliekať s nadšením

pr 2

Nechajte svoje deti vyniknúť  v dave vo veselých žltých kúskoch, či žiarivých neónových farbách. Kolekcia F&F uviedla novú kolekciu jar/leto 2019, plnú hravých kúskov, oslnivých farieb, moderných grafických motívov a odolných prírodných materiálov.

 

Dievčenská kolekcia

Dievčenská kolekcia prináša praktické dizajny inšpirované prírodou, zábavné letné kúsky inšpirované Mexikom, ale aj rozkošné overaly s jemnými károvanými vzormi a kvetinkami, ktoré vytvárajú dokonalý vidiecky štýl.

Pre perfektný outfit môžete spojiť farebné letné šaty či vyšívané topy s háčkovanými pleteninami, ktoré zahrejú počas chladnejších letných večerov. Mladé slečny na prvý pohľad očaria detaily z anglickej čipky, či klasické kvetinové vzory.

Podporte nezbednosť vašich chlapcov

vďaka uvoľnenému „skejterskému“ štýlu, ktorý sa inšpiroval súčasnými, ale i retro filmami a seriálmi, medzi ktorými nechýba napríklad hit Stranger Things. Táto „cool“ kolekcia prináša pestrofarebné maskáčové vzory a zvieracie grafické potlače, praktické vrecká či zipsy, hravé nášivky na lakťoch či športové detaily, aby oblečenie vašich najmenších bolo trendové a zároveň nadovšetko praktické. 

Výrazné grafické motívy sú inšpirované automobilovými pretekármi, videohrami a superhrdinami, ktorí vašej ratolesti pomáhajú snívať o veľkých veciach, kým si užíva každodennú zábavu.

Bábätkám F&F pripravilo množstvo veselých a hravých modelov.

V ich kolekcii nájdete zbierku vtipných nápisov i zábavných postavičiek. Dizajnéri sa pri tejto kolekcii inšpirovali hrou, a preto sú všetky kúsky pohodlné na nosenie, majú čisté a jednoduché strihy, ktoré sú doplnené výraznými grafickými prvkami a kreslenými postavičkami.

Farebná škála s odtieňmi modrej, okrovej a hrdzavo oranžovej je ako stvorená na rodinné prázdniny pri vode. Svoju premiéru v tejto kolekcii zažívajú aj priateľské morské tvory, ktoré prinesú do šatníka vášho bábätka kúsok prímorskej atmosféry.

TIP:

Navoďte svojim deťom veselú letnú atmosféru aj v detskej izbe. V obchodnom dome IKEA teraz nájdete množstvo pestrých výrobkov pre deti od hračiek až po detský nábytok, ktoré prebudia ich fantáziu. 

Séria DJUNGELSKOG je plná farebných textílií, plyšových hračiek, kníh a hier inšpirovanej divokými zvieratami, ktorá deťom prinesie do izby kúsok prírody a navodí atmosféru džungle.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (3 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Komentáre k článku

  1. sebe i detom kupujem oblečenie na lunzo.sk. Sice to chvilku trva, než oblečenie prijde, ale navadi mi to . Na pekne si rada počkam

Pridaj komentár