Objavte s deťmi tajomstvo ovocia, spravte si kvíz Nachytám Ťa na hruškách a hrajte o letné ceny!

PR 0

Viete, ktoré ovocie dozrieva na Slovensku ako prvé a čo robia ovocinári, keď je stromom zima či akú úlohu majú vrtuľníky poletujúce nad úrodou?

Nazrite so svojimi deťmi do ovocných sadov v Dunajskej Lužnej prostredníctvom krátkych videí s Ludwigom Baginom, spravte si jednoduchý kvíz s názvom Nachytám Ťa na hruškách a vyhrajte letné odmeny, ktoré ich potešia.

Ak je aj vaše dieťa milovníkom ovocia a rado skúma záhady prírody, určite bude zvedavé na to, ako sa k nám jablká, hrušky, maliny či jahody dostávajú.

Možno už vie, že ich nenosí na chrbte ježko, ale pozná odpoveď aj na to, ktoré zvieratká jablkám pomáhajú a ktoré škodia?

Urobte si so svojimi deťmi spoločnú chvíľku pri ovocnej desiate či olovrante a pustite si milé videá, v ktorých vám Ludwig Bagin porozprá, ako sa včielky, čmeliaky a ovocinári starajú v sade o to, aby v ňom rástlo sladké.

Po vzhliadnutí videí si svoje vedomosti môžete rovno otestovať v ovocnom kvíze o jablkách, jahodách či čerešniach. Navyše, učenie nebude len tak!

Kvíz Nachytám Ťa na hruškách správne vyplnené kvízy odmení. Škôlkári môžu zabojovať o ovocný set hračiek do bazéna a žiaci základných škôl o fľašu na vodu alebo športové vrecúško. Tak sa nenechajte nachytať na hruškách, urobte si kvíz a hrajte o ceny ideálne na letné detské dobrodružstvá!

Kvízy prináša Školský program EÚ, vďaka ktorému si žiaci v materských a základných školách môžu vychutnávať kvalitné, čerstvé a lokálne ovocie priamo od lokálnych pestovateľov.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...