Národný týždeň manželstva 2019 začne 11. februára!

Vlado Sochor 0

Národný týždeň manželstva (NTM), aj tento rok počas valentínskeho týždňa – od pondelka 11.2. do nedele 17.2.2019, prináša najmä manželom podnety na zahriatie vzťahu do chladných februárových dní.

Oslávme manželstvo

Tento sviatok manželstva zdôrazňuje myšlienku, že dobrý vzťah medzi dvomi tak rozdielnymi bytosťami ako sú muž a žena, sa nevytvorí sám, vyžaduje si pozornosť, nemálo úsilia – skrátka potrebuje systematickú údržbu.

Zároveň nabáda a povzbudzuje k občerstveniu či obnovovaniu blízkosti.

Prináša podnety, tipy aj praktické príležitosti pre manželov zastaviť sa, úprimne a čestne sa pozrieť, v akom stave sa ich vzťah nachádza a ak treba, urobiť prvé kroky k náprave.

Hráme spolu

Ako každý rok aj teraz organizátori prinášajú nosnú myšlienku alebo tému, na ktorú zameriavajú našu pozornosť. Témou aktuálneho ročníka je HRÁME SPOLU a dôraz je položený najmä na blízkosť, priateľstvo a spoluprácu.

Medzi fanúšikmi NTM je aj naša skvelá biatlonistka Anastasia Kuzminová:

„Ako športovkyňa viem, čo to znamená, keď tím naozaj dobre funguje. A aj v manželstve je tímová spolupráca naozaj dôležitá – bez dôvery a vzájomnej podpory by to bolo veľmi ťažké. Preto sa mi páči myšlienka Národného týždňa manželstva …“  

Zatiaľ čo DUEL je skôr o súperení, o tom „kto z koho“, … DUET sa zameriava na súhru, vzájomné zladenie sa. Duet je o spolupráci, o vzájomnej pomoci na ceste za spoločným cieľom, kde víťazom sú obaja ako dvojica. A práve DUET sa skloňuje v súvislosti s NTM 2019 naozaj častejšie.

Príďte do DUET kaviarní

Počas Národného týždňa manželstva od 11. do 17.februára nás organizátori pozývajú do DUET kaviarní, kde v príjemnom prostredí a pri chutnom občerstvení sa páry môžu viac spoznať pri hre DUET.

Duet je hra pre dvojice, ktorá nielen pomáha rozvíjať hravosť a zábavu, ale umožňuje spoznať hlbšie toho druhého.

DUET kaviarní je 30 po celom Slovensku – zvyčajne vždy jedna v konkrétnom meste (zoznam exkluzívnych kaviarní s hrou DUET + viac o hre DUET – na webe NTM)

Pre tých, ktorí sa radi hrajú, ale z rôznych dôvodov sa nedostanú (nielen) počas Týždňa manželstva z domu von, je možnosť tráviť spoločný večer vo dvojici pri niektorej zo spoločenských hier, ktorých výber práve pre dvojice nájdete tiež na webe NTM. 

Duet tour

Špecialitou deviateho ročníka NTM je spoločensko – vzdelávací program na 15 miestach po celom Slovensku od Bratislavy až po Sninu, nazvaný – DUET tour.

 Odborníci v oblasti partnerských vzťahov z Centra pre tréning a rozvoj prevedú účastníkov večera siedmimi najdôležitejšími zručnosťami potrebnými pre uspokojivý partnerský vzťah, umelci zo združenia ŠtArt spríjemnia večer pôsobivými duetmi v programe „Ja a Ty ako duet“, členovia národného koordinačného tímu NTM predstavia ciele a poslanie kampane … a to všetko v príjemnom prostredí a s občerstvením.

Trasa DUET tour zastávok: Bratislava – Petržalka 2x, Bratislava Trnávka, Trenčín, Topoľčany, Prievidza, Považská Bystrica, Žilina, Rabča, Ružomberok, Liptovský Mikuláš, Poprad, Prešov, Košice, Snina.

Účastníci DUET tour budú zaradení do zlosovania o víkendový wellness pobyt v romantickej atmosfére Kaštieľa Mojmírovce****. Víťazi si plnými dúškami vychutnajú oddych v relax centre a načerpajú energiu v unikátnom prostredí, ktoré inšpiruje a dýcha históriou – www.kastielmojmirovce.sk

Sledujte NTM stránku

Viac informácií o Národnom týždni manželstva 2019 na Slovensku nájdete na www.ntm.sk

Na tomto webe v záložke „o manželstve“ nájdete zaujímavé články aj videá k tohtoročnej téme. O tom, čo sa chystá vo vašom okolí (vrátane DUET tour), sa dozviete v záložke „podujatia“, no a hra DUET má tiež na webe svoju záložku.

Nech sa rozhodneme pre čokoľvek, využime Národný týždeň manželstva na to, aby  naše dobré manželstvá boli ešte lepšími, alebo aby sme obnovili to, čo sa z našich vzťahov (možno nenápadne) vytratilo!

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (2 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár