Nalaďte sa na Vianoce už teraz. Povieme vám, ako na to

pr 0

Už sa neviete dočkať vianočnej pohody, sladkého ničnerobenia a užívania si spoločných chvíľ s rodinou? Nemusíte čakať, vytvorte si vianočnú atmosféru už teraz.

foto: pexels.com

Čo pre vás znamenajú Vianoce? Je to pečenie sladkých dobrôt, spoločné sledovanie vianočných filmov alebo nakupovanie vianočných darčekov? Nech je to čokoľvek, na vianočné prípravy je ten najlepší čas. Pripravili sme pre vás niekoľko tipov, ako si navodíte príjemnú vianočnú atmosféru v predstihu.

foto: pexels.com

Výber vianočného stromčeka

Najväčším symbolom Vianoc je nepochybne vianočný stromček. Patríte k tým, ktorí dávajú prednosť umelému vianočnému stromčeku? Zrejme je to kvôli nenáročnému skladovaniu a starostlivosti. Možno premýšľate, že by ste si tento rok kúpili živý vianočný stromček. Máte 2 možnosti. Prvou je klasický stromček, ktorý upevníte do stojana. Tou druhou stromček v kvetináči. Ak máte záhradu, je ideálnou možnosťou, ako mať každý rok živý stromček bez nákladov navyše. Nákupom stromčeka to ale nekončí. Správna starostlivosť o živý vianočný stromček je nemenej dôležitá, ako jeho výber.

foto: pexels.com

Ozdoby a dekorácie

Vankúše, deky či obliečky vo vianočných vzoroch. To je len zopár vecí, ktoré vám vykúzlia dokonalú vianočnú atmosféru. Zaveste vianočné osvetlenie a rozmiestnite po dome sviečky s typickými vianočnými vôňami. Množstvo dekorácií, ktoré použijete, je len na vás.

Do tvorenia výzdoby zapojte aj deti. Postačí vám obyčajný papier a nožnice, aby ste spoločne vytvorili pre vás tú najkrajšiu výzdobu. Poletujúcich vločiek v oknách predsa nie je nikdy dosť.

foto: pexels.com

 

Sladké pečenie

Zatvorte oči a predstavte si, ako sa domom šíri príjemná sladká vôňa. Začnite s pečením krehkého vianočného pečiva už teraz. Jemné vanilkové rožteky alebo linecké pečivo vám budú chutiť ešte viac pri sledovaní obľúbených filmov.

foto: pexels.com

 

Nákup darčekov

Nakupujete darčeky v predstihu? Alebo si túto vianočnú povinnosť nechávate na poslednú chvíľu? Prvá možnosť má niekoľko výhod.Skorším nakupovaním sa vyhnete stresu z rozmýšľania, aký darček je pre koho vhodný. Rovnako bude širšia ponuka sortimentu. Je totiž pravdepodobné, že s prichádzajúcimi Vianocami môžu byť niektoré druhy tovaru vypredané.

foto: pexels.com

Vianočnú pohodu už máte na dosah. Stačí naplánovať posledné činnosti a užívať si prítomný okamih s vašimi najbližšími.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...