Najkrajší Detský festival chystá v Bratislave poriadny cirkus

0

Telekom Detský festival, tradičné rodinné podujatie, prichádza tento rok s novou témou. Do Bory Mall príde Magentový cirkus. Čakajú vás chodúliari, šašovia, žongléri, akrobati, siláci s činkami, mímovia a iní cirkusoví umelci. A to všetko ZADARMO, už 16. februára v Bory Mall.

Nákupno-zábavné centrum zaplavia desiatky cirkusantov, žiadne živé zvieratá tu nestretnete. Nahradia ich zvierací maskoti, ktorých tu bude neúrekom. Na hlavnom pódiu vystúpia cirkusoví umelci na čele s CIRKUS KUS A Teáter Komika v kombinácii s vašimi obľúbenými detskými interpretmi.

Príde SNÍČEK HUGO a Kúzelník Peter Šesták. Premiéru na Telekom detskom festivale zažijú Mici a Mňau a tešiť sa môžete aj na ohňovú show a bubnujúcich klaunov v prevedení bubeníkov Batida.

Šašovský pochod bude počuť celé Záhorie

Tak, ako minulý rok ani tentokrát nevynecháme pochod nákupným centrom so všetkým, čo k tomu patrí. Kto príde v maske klauna, bude mať nos alebo šašovskú mašľu, môže vyhrať jednu z krásnych cien od našich partnerov. Krotiť s nami všetkých cirkusantov bude počas celého dňa principál Richard Vrablec.

NAJVÄČŠÍM LÁKADLOM BUDE MIRO JAROŠ, LEGO® ZÓNA, MINECRAFT A XBOX ZÓNA

Počas podujatia budete môcť vidieť medveďa maskota na bicykli, ale aj vyskúšať si spolu s vašimi deťmi, aké je to liezť na lane. Milovníkov značky LEGO poteší fantastická LEGO® ZÓNA, ktorú sme pre vás pripravili pri príležitosti filmu LEGO® PRÍBEH 2. Vyhrať budete môcť tiež kopec Lega ® a iné super ceny.

Rodičia milovníkov hry MINECRAFT sa môžu tešiť na vzdelávaciu novinku. Na podujatí predstavíme MINECRAFT EDUCATION EDICTION, ktorá by mala deťom pomôcť pri vzdelávaní. Pri hrách ešte ostaneme, pretože XBOX si pre vás pripraví perfektnú hráčsku zónu. Nebojte sa preto vziať so sebou aj staršie deti, tie vás počas detských koncertov pre najmenších radi počkajú práve tam.

ZÓNU ŠPORTU nám pripravia skvelí odborníci zo SPORT KIDS ACADEMY. A ako to už býva zvykom, na záver pre vás kohútik Ťuki a Zajo Turbo pripravia parádny cirkusový koncert Mira Jaroša.  

MAGENTOVÝ CIRKUS MYSLÍ AJ NA NEPOČUJÚCICH.

Obľúbený Telekom Detský festival bude aj vďaka generálnemu partnerovi – spoločnosti SLOVAK TELEKOM opäť o niečo otvorenejší verejnosti. Nakoľko sa Telekom už 17 rokov systematicky venuje podpore komunity nepočujúcich,  novinkou bude, že celé podujatie bude tlmočené do posunkového jazyka a všetci si tak budú môcť užiť to najlepšie zo sveta detí a rodičov.

SKVELÉ, NO NAJMÄ ZMYSLUPLNÉ ZÓNY

Hlavnou ideou podujatia  nie je iba baviť deti, no taktiež poskytnúť zaujímavé tipy a informácie hravou formou aj rodičom. Preto sme pre vás spoločne s Prvou Stavebnou Sporiteľňou pripravili ZÓNU BÝVANIA, so spoločnosťou KON – RAD ZÓNU ZDRAVÝCH MALÝCH KÚZELNÍKOV, EASY ZÓNU S TELEKOMOM, ZÓNU MALÝCH A VEĽKÝCH VÝSKUMNÍKOV, CIRKUSOVÚ ZÓNU TOČENIA A ROVNOVÁHY s Raiffeisen Bankou, ŤUKI ZÓNU, ZÓNU ŠIKOVNÝCH DETÍ, ZDRAVIA, TANCA, WELLNESS ZÓNU s masážami a kozmetikou a mnoho iného.

Vidíme sa 16. februára od 9:00 do 19:00 v Bory Mall.

NEZABUDNITE, PODUJATIE JE ZDARMA
Prináša vám ho Sport Kids Academy a agentúra 8P.

GENERÁLNY PARTNER – SLOVAK TELEKOM
Hlavní partneri: KON – RAD, ŤUKI A Bory Mall.

Viac info na www.detskyfest.sk alebo na sociálnych sieťach Telekom Detský festival.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár