Mlieko plné plusov pre celú rodinu!

PR 5

Čerpajte silu dúšok po dúšku! Prichádza mlieko s ešte vyšším obsahom látok, ktoré vaše telo tiež potrebuje na to, aby bolo vo výbornej kondícii. Rajo uvádza novinku pre celú rodinu – Mlieko Plus s obsahom extra porcie vápnika a vitamínu D.

Mlieko je od narodenia tou najprirodzenejšou a  ľahko dostupnou potravinou pre človeka. Viacerí odborníci o ňom dokonca hovoria ako o „dokonalej potravine“, schopnej dlhodobo pokryť výživové potreby ako u detí, tak aj u dospelých, a to v každej fáze života.

Pravidelné pitie mlieka zabezpečuje organizmu významný prísun plnohodnotných bielkovín, ľahko stráviteľného mliečneho tuku, dôležitých minerálnych látok a celej škály  vitamínov. Mlieko je cenené pre svoj vysoký podiel vápnika, jedného z kľúčových minerálov v tele, ktorý prispieva k správnej funkcii buniek, prenosu nervových impulzov, zrážaniu krvi, a predovšetkým udržaniu zdravých kostí a zubov. Vzhľadom na to, že vstrebávanie vápnika v tele podporuje mliečny cukor, práve mlieko predstavuje jeden z najvýznamnejších prirodzených zdrojov vápnika v strave. K tomu, aby sa vápnik mohol v tele správne využiť a telo tak z neho mohlo naplno ťažiť, prispieva aj ďalšia zložka mlieka – vitamín D, ktorého prirodzeným zdrojom je aj slnečné žiarenie.

Vápnik a vitamín D je ideálna dvojka pre ľudí, dbajúcich na to, aby ich telo dostávalo všetko, čo potrebuje pre svoje správne fungovanie. Obe zložky teraz nájdete v mlieku v ešte väčšom množstve, než je jeho prirodzený obsah. Prichádza totiž Rajo Mlieko Plus s extra dávkou vápnika a vitamínu D.

Rajo svojím Mliekom Plus s extra dávkou vápnika a vitamínu D vychádza v ústrety každému, kto chce pre svoje zdravie spraviť viac.

Už dva poháre Mlieka Plus stačia na zaistenie celodennej odporúčanej dávky vápnika a vitamínu D u dospelého človeka.  Zatiaľ čo 100 ml bežného mlieka skrýva v priemere 120 mg dôležitého minerálu, rovnaké množstvo Mlieka Plus má až 160 mg vápnika, to je o celú tretinu viac! Ak vypijete 2 poháre (po 250 ml) v priebehu dňa, podarí sa vám kompletne pokryť odporúčanú dennú dávku vápnika a tiež vitamínu D.

Doprajte si každý deň Mlieko Plus a budete si tak istý, že vaše kosti a zuby ich budú mať dostatok. V kombinácii s pestrou a vyváženou stravou a zdravým životným štýlom prispieva Mlieko Plus k tomu, aby bolo vaše telo plné zdravia a vitality. 

Rajo Mlieko Plus je prínosom pre celú rodinu:

  • U detí v období rastu je potrebný pre zabezpečenie správneho rastu a vývoja kostí a zubov
  • V dospelosti udržuje kosti a zuby v dobrej kondícii
  • Seniorom môže pomôcť doplniť prirodzený úbytok vápnika v tele

Rajo Mlieko Plus chutí rovnako výborne ako bežné mlieko a môžete si ho dopriať v plnotučnom (3,5 % tuku) aj polotučnom (1,5 % tuku) variante.

Viac informácií nájdete na www.rajo.sk/mliekoplus

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Komentáre k článku

  1. REKLAMA = re + klama = opakovane klamstvo. Ludsky organizmus uz zhruba od troch rokov netvori enzym, ktory je schopny stiepit mliecnu bielkovinu. Deti vtedy maju byt odstavene od KOJENIA, na pitie kravskeho mlieka sme neboli prirodou vybaveny nikdy. Mlieko ovela viac skodi ako pomaha ( su studie, ktore dokazuju, ze mliekom napiti Europania maju ovela krehkejsie kosti ako narody, ktore ziju bez mlieka. Najmenej problemov s kostami maju narody s vysokym podielom rastlinnej stravy v jedalnicku.

    1. Nu chudák moji starí rodičia, čo sa dožili takmer 90 rokov, keby si boli toto prešítali a nepili kravske mlieko, tak by dozili aj 129)))
      Zasa len jedna z teorii.
      Urcite su ludia co su na mlieko alergicky, alebo nemaju dost stiepiacich enzymov, ved aj na med su mnohi alergicky, ale inym je med blahodarnym produktom. Nestavajme vsetko ku stene na odstrel

  2. MOj 8 ročný syn by mal znova brat kvapky vigantovu, teda Dvitaminu, kvoli jeho nízkemu obsahu – nejako mu to vyslo z rozboru krvi na preventivne. Toto ma celkom potesilo, lebo tvie kvapky zabudame davat. Ale ak by pil toto pluskove mieko , mozno by to nahradilo kvapky. CO myslite? Ma niekto odborny nazor na tento Vigantol verzus obohatene mlieko? Dakujem,

    (PS nie sme alergici na mlieko, normalne ho pijeme, aj kakavko, aj do kornflejksov…takze debata o to ci ho pit alebo nepit neni pre nasu cielovu skupinu).

Pridaj komentár