Mikuláš k nám tento rok príde online! Privezie aj Majka Spirita, Spievankovo i Paci Pac

PR 0

Tento rok sme naozaj poslúchali. Sedeli doma, šili rúška, učili sa online. Viac ako kedykoľvek predtým si zaslúžime bohatú mikulášsku nádielku. Čo na tom, že deduška s vrecom plným sladkých prekvapení sa tento rok naživo nedočkáme.

Mikuláš si to namiesto do nákupného centra namieri k nám domov!

A veruže nepríde sám! Prinesie si aj pomocníkov: SPIEVANKOVO, FÍHA TRALALA, PACI PAC i DÚHALKU naloží do veľkých saní, aby spolu s ním prostredníctvom TURBO TV priniesli mikulášsky Kaufland detský festival a obrovské vrece plné zážitkov všetkým deťom, ktoré celý rok poslúchali.

Ako inak, úplne zadarmo a online na www.detskyfest.sk.

Nebude chýbať ani Medvedík Kuniboo a Turbo zábava

V nedeľu 6. decembra od rána až do večera budeme opäť variť, spievať, šantiť, cvičiť, či súťažiť s Barbie a Hot Wheels. Tak ako to máte radi!

Podujatím vás okrem ZAJA TURBA  a Medvedíka Kuniboo bude sprevádzať Veronika Hatala, a premiérovo aj dcérka obľúbenej Fíha Tralala, Zia Deer. A pre starších súrodencov, ockov a maminy Mikuláš do čižmy nadelil prekvapenie v podobe koncertu Majka Spirita!

Tak sa na Mikuláša pohodlne usaďte, kliknite na TURBO TV na www.detskyfest.sk/turbo-tv a užívajte si sladké prekvapenia pri skvelom ONLINE programe, ktorý potrvá od 9:00 hod. až do večera!  

Darujeme aj skutočný dôvod na úsmev

Naviac 200 z vás odmeníme adventným kalendárom s vtáčikom Kiwim, ktorý práve v týchto dňoch nájdete exkluzívne v Kauflande. Ak si ho pri najbližšom nákupe prinesiete domov, spoločne s Kauflandom prostredníctvom neziskovej organizácie Úsmev ako dar podporíte rodičov i deti z ohrozených rodín, ktorí vašu pomoc práve teraz potrebujú najviac.

Skúste už teraz porozmýšľať nad tým, čo by ste zaželali vašim kamarátom či známym, ktorí sa tento rok ocitli v neľahkej situácii. Počas celého podujatia nám totiž budete môcť prostredníctvom formulára na stránke www.detskyfest.sk posielať vaše priania nielen pre seba, ale aj pre druhých. Získate tak nielen kalendár pre seba, ale darujete úsmev rovno 2x!

Darujte úsmev 2x spoločne s generálnym partnerom podujatia, spoločnosťou Kaufland. Aj vďaka nej môžu Kaufland detské festivaly prinášať všetkým deťom úsmevy na tvárach po celý rok a zadarmo.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...