Láska a chuť mlieka a čokolády: Kinder Maxi v zimnej edícií je tu!

PR 0

Ako sa pozná ideálny pár? Predovšetkým sa vzájomne skvele dopĺňajú a dohromady tvoria jedinečnú harmóniu. Presne tak ako po uši zamilovaná dvojica Milky & Chocki: mliečna kráska a čokoládový sympaťák, ktorých od januára nájdete na tyčinkách Kinder Maxi v špeciálnej zimnej edícií.

Spolu s nimi na obaloch čakajú i romantické odkazy pre každý pár snov. Tak ktorý bude ideálny práve pre vás dvoch?

To, že mlieko a čokoláda jednoducho patria k sebe, vie veľmi dobre každý, kto sa kedy zahryzol do lahodnej tyčinky s mliečnou náplňou Kinder Maxi. Mliečna Milky a kakaový Chocki z tejto jemnej čokoládovej pochúťky jeden druhému úplne prepadli, a preto aj vy na vlastnej koži môžete pocítiť ich dokonalú chuťovú súhru.


Vďaka tejto zohranej dvojici navyše môžete vykúzliť úsmev na tvári aj svojej drahej polovičke. Tyčinky Kinder Maxi, z romantickej zimnej edície totiž na sebe nesú aj pár sladkých slov, ideálnych práve pre vašich najbližších.

Odkázať lahodným darčekom môžete, že „Si moje šťastie“ alebo že „Patríme k sebe“, a ak sa samou láskou vznášate, bude pre vás tá pravá tyčinka s nápisom „S tebou lietam“.

Svoj nápis nájdete aj v prípade, že tvoríte „Pár snov!“, Alebo keď spolu trávite nezabudnuteľný čas a užívate si zamilované „Zimné radovánky!“.

Užite si aj vy mliečno-čokoládovú súhru Milky a Chockiho v lahodných tyčinkách Kinder Maxi a nechajte sa uniesť ich nákazlivou zamilovanosťou. Chvíle vo dvoch tak budú zase o niečo sladšie.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár