Kto ide v pondelok 8. februára do školy

redakcia 3

Od 8. februára 2021 prebehne v súlade s Covid automatom a rozhodnutiami epidemiológov otvorenie:

✅ MŠ, 1. stupňa ZŠ, špeciálnych škôl a končiacich ročníkov na SŠ.

✅ Otvoria sa tiež stredné zdravotnícke školy vo všetkých ročníkoch vzhľadom na požiadavky rezortu zdravotníctva.

✅ Bude možné individuálne vzdelávanie v ZUŠ či vzdelávanie v skupinách 5+1 na 2. stupni a na SŠ najmä pre žiakov so sťaženým prístupom k dištančnému vzdelávaniu.

☝️ Na základe uznesenia vlády a vyhlášky ÚVZ bude potrebný negatívny test zamestnanca a zákonného zástupcu žiaka.

Prečítajte si aj: Ako to bude s pandemickým ošetrovným od 8.2.?

Má to ale viac detajlov, ktoré nájdete v tabuľke od Ministerstva školstva:

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Komentáre k článku

  1. Zdravim, ste rychle, super, hned rano je tu sprava 🙂

    Neviete zistit, ked si necham dieta doma, ci mozem cerpat ocr (tak, ako to bolo v juni-ze „dobrovolny“ navrat do skoly) ?

    Vzhladom.na situaciu sa totiz skutocne obavam dat syna do kolektivu, a viem ho ucit doma. starsie deti sa stale ucia doma,manzel je na homeoffice, ja vsak homeoffice neviem mat.

    (Nie je to kvoli „odporu“ voci testovaniu, nemala by som problem sa dat otestovat, ale nechcem dat dieta do skoly kvoli zhorsujucej sa sit., rodinnej situacii,.. a viem zariadit nacas jeho ucenie sa doma).

    1. Padla taka otazka na tlacovej konferencii a povedali jasne, ze ziadna pandemicka , ak je otvorena skola. Takze teraz urcite nie „dobrovolne“. Doma moze dieta zostat, ale vy bez OCR.

      1. Vdaka za odpoved.
        Je to ale na hlavu. Cele leto stat ponukal ocr rodicom,ktori z obavy…nedali svoje dieta do predskolskeho zariadenia, hoci boli prazdniny, dovolenky a mali sme dvoch nakazenych tyzdenne.
        Teraz,ked je cele Slovensko “ potiahmute ciernym suknom“, ideme otvorit skoly. Boja sa ucitelia, boja sa rodicia…(v decembri nechcelo dat deti do skoly asi 30 percent rodicov), virusy mutuju, nemocnice kolabuju…
        Nechapala som ani rec pana ministra, ked hovoril, ze teraz otvorime skolky a prvy stupen, kedze tieto deti to najviac potrebuju. Co take potrebuju dohanat predskolaci? A prvostupniari su doma najkratsie, taki gymnazisti uz od oktobra…
        Skor mi to vychadza tak, ze tieto deti potrebujeme dat do skol, aby sme nemuseli vylacat ocr-ky.

Pridaj komentár