JTRE podporuje Pláž Staré Mesto a prináša program pre deti

PR 0

Úspešný projekt Pláž Staré Mesto na Fajnorovom nábreží vznikol za podpory spoločnosti JTRE minulý rok. Priniesol Bratislavčanom aj na ľavom brehu Dunaja zaujímavý rekreačný priestor v podobe novej mestskej pláže. Dlhodobo nevyužívané pozemky medzi Starým mostom a parkoviskom Osobného prístavu sa zmenili na unikátnu zónu, ktorú si obyvatelia hlavného mesta i turisti rýchlo obľúbili. Developerská spoločnosť JTRE, ktorá je partnerom pláže Staré Mesto, sa rozhodla tento rok priniesť na pláž viac aktivít pre rodiny s deťmi.

Rodičia a ich ratolesti sa môžu každú augustovú a prvú septembrovú sobotu o 10:30 h tešiť na zaujímavý program.


Na Pláž Staré Mesto zavítali počas leta už Šašo Ľuboš či Kúzelník Talostan s jeho balónovou šou. Už najbližšiu sobotu 7.9 deti zabaví obľúbená Disco Jarka. Vstup na detské podujatia je voľný. Po programe sa môžu deti tešiť na novú trampolínu alebo hry v piesku.

„Rieka Dunaj a jej nábrežie sú veľkou devízou nášho hlavného mesta. Jej potenciál Bratislava stále málo využíva. Chceme vytvárať podmienky, aby mohli Bratislavčania žiť viac v spojení so svojou riekou. Mestská pláž je výbornou príležitosťou ako znovu nájsť toto spojenie, a preto sme sa rozhodli podporovať tento výborný projekt pri Dunaji,“ hovorí výkonný riaditeľ JTRE Pavel Pelikán. Pláž Staré Mesto tvorí reštaurácia, oddychová časť s ležadlami, ihrisko pre deti a informačný point Eurovea City pre verejnosť, kde sa záujemcovia dozvedia viac o štvrti, ktorá vzniká v bezprostrednom spojení s riekou Dunaj. V súvislosti s koncepciou rozvoja nábrežia Pavel Pelikán dodáva: „Pevne verím, že Eurovea 2 už v roku 2022 prinesie rozšírenie nábrežia v štýle ako si ho Bratislavčania a všetci návštevníci mimoriadne obľúbili.“
Pláž Staré mesto je otvorená denne od pondelka do nedele, a to od 10:00 – 21:00 hod. Viac informácií o najbližšou evente s Disco Jarkou nájdete na našom Facebookovom evente.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 3,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár