Hľadá sa MAMA ROKA …

TS 0

Vydavateľstvo ORBIS IN a časopis MAMA a ja vyhlasuje súťaž MAMA roka – aby sme ženám, ktoré vychovávajú deti, prejavili úctu.
Poznáte vo svojom okolí mamu, ktorá je výnimočná a inšpiratívna?
Mamu, ktorej príbeh je natoľko silný, že si zaslúži pozornosť?
Zaslúži si titul MAMA ROKA vaša kamarátka, sestra alebo vy?

Prihláste sa na www.mamaroka.sk ,  chceme sa obklopovať úžasnými mamami, ktoré môžu byť pre nás všetkých veľkým vzorom. 
Chceme ich podporiť, inšpirovať a povzbudiť, pretože cítime a vidíme, že sa im v našej spoločnosti nedostáva dostatok. 


Vyzdvihnúť tie, ktoré majú za sebou výnimočný príbeh, prekonali samy seba, zachránili rodinu, alebo sú vzorom pre svoje okolie. Ale aj tie, ktoré svojím nasadením, prácou a osobnosťou ovplyvňujú dianie v spoločnosti. Zvládajú zložité úlohy spojené s rodinou, nachádzajú riešenia v krízových situáciách a popri tom všetkom sú schopné riadiť kolektív, pracovať na významných projektoch a v dostatočnej miere sa zaujímať aj o verejný život.
Možno nezmeníme postavenie ženy – matky v spoločnosti, ale určite vyzdvihneme jej silu, obetavosť a lásku, ktoré budú ústrednou témou vašich príbehov.
Projektom chceme poukázať aj na výnimočných ockov a ich úlohu v rodine a pri výchove detí.
Najkrajšiu ženu spoznávame každý rok ale najkrajšou ozdobou ženy je jej materstvo.

Príbeh môžete prihlasovať do 4 kategórií:

MAMA bojovníčka – silná mama, ktorá zabojovala so svojím osudom a našla riešenie v ťažkej životnej situácii, alebo ho ešte len hľadá a okolie oceňuje jej silu a bojovnosť. 
Ambasádorkou kategórie je Kristína Tormová

MAMA podnikateľka – žena, ktorá dokázala preraziť v mužskom svete a jej príbeh je spojený s úspechom v profesii. Potrebujeme vzory a potrebujeme mamy, ktoré budú pre nás všetky veľkou motiváciou.
 Ambasádorkou kategórie je Lucia Hablovičová 

MAMA influencerka – mama, ktorá svojím nevšedným prístupom a osobným príkladom ovplyvňuje iné ženy cez sociálne siete. Nie je dôležitý počet sledovateľov, ale odkaz, nadšenie a to, že do toho dáva celé svoje srdce. Ambasádorkou kategórie je Diana Hágerová 



Ocko roka – v špeciálnej kategórii dávame priestor aj mužom, pretože si to zaslúžia. Aj k nim je osud občas krutý, ale nevzdávajú to a bojujú. Mnohí ostali s deťmi sami, alebo ich zaskočili nečakané okolností. Aj ich príbehy majú miesto v našej ankete Mama roka. 
Ambasádorom kategórie je Roman Pomajbo

Pre víťazov jednotlivých kategórií máme pripravené skvelé ceny.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár