Do plaviek s plochým bruchom a Just Neon Yoga

Ela Dekánková 0

Ak ste ešte nezačali s prípravami do plaviek, je najvyšší čas. Štúdie dokazujú, že ak skombinujete cvičenie v posilňovni s jogou, bude vaše chudnutie a formovanie efektívnejšie. Ideálna možnosť prekonať výhovorky a začať s jogovými cvičením na vás čaká na celodňovej udalsti Just Neon Yoga By Huawei.

Najväčšia jogová udalosť na Slovensku pokračuje aj tento rok v tradícii cvičení v tme len pri jemnej žiare neónových odrazov od oblečenia či líčenia účastníkov. Pri hudobnom sprievode harfy a tibetských misiek sa môžete ponoriť do svojho vnútra, pomôcť stuhnutým kĺbom aj celej chrbtici a nabrať odhodlanie do ďalších fyzických aktivít skôr, než prvýkrát oblečiete bikiny.

Hovorí sa, že joga je taká, akou si ju urobíte.

Je to vaša joga a ide predovšetkým o vnútorný pocit a nie o to, ako atraktívne vyzeráte v pózach zvonku. „Ľudia sa častokrát trápia tým, koľko kíl kto vytlačí v posilňovni a kto dá viac. Joga je, naopak, len a len vaša a neexistujú mierky. Porovnávanie sa so spolucvičiacimi je priam až nevhodné. Na hodine základnej jogy sa zapotia rovnako úplní začiatočníci, ako aj pokročilí, pretože každý z nich ma mieru toho, kam ho pustí jeho telo, inde,“ vysvetľuje Lenka Ďurechová, organizátorka Just Neon Yoga by Huawei.

Predsudky – o nudnom behu, upotených posilňovniach či  pomalej joge

Športové aktivity po celom Slovensku pod značkou Just Woman začala Lenka organizovať práve preto, aby motivovala k cvičeniu ženy, ktoré majú rôzne predsudky – o nudnom behu, upotených posilňovniach či akrobatickej alebo, naopak, pomalej joge.

 „Vytvorenie atmosféry pomocou farieb, nasvietenia, hudby, sprievodného programu, zaujímavých osobností a špičkových lektorov funguje ako správne nakopnutie. Overili sme si to počas troch rokov nášho fungovania,“ vysvetľuje Lenka.

Atraktívnym doplnkom cvičenia sú aj fosforeskujúce náramky pre každého účastníka, Beauty Neon Zona, kde môžete na svojej tvári a tele vyčarovať fosforeskujúce farebné kreácie aj možnosť vyhrať najlepší fotomobil súčasnosti Huawei P30 Pro, ktorým odfotíte krásne momentky aj v neónovom šere.

 

Nielen pre mužov

Joga je dnes považovaná v našich zemepisných šírkach za cvičenie venované ženám. Paradoxom je, že pôvodne ju v Indii praktizovali len muži a nežnejšiemu pohlaviu bola výslovne zakázaná. Fakt, že je joga prospešné cvičenie tak pre ženy ako aj mužov, potvrdilo niekoľko známych osobností. Minulý rok sa ambasádorom neónovej jogy stal herec Juraj Bača a zacvičiť si prišiel aj moderátor Michal Sabó.

Tento ročník obohatia mužské zastúpenie fotograf Lukáš Kimlička, moderátor Lukáš Turiak a tiez známy lektor jogy Václav Krejčík.

Kedy a kam

Brány Just Neon Yoga by Huawei sa otvárajú v sobotu 11. mája na pravé poludnie a zatvoria sa v ten istý deň o 19:30. Na účastníkov v šamorínskom X-Bionic centre čakajú štyri workshopy jogy od úplných základov až po fyzicky náročnejšiu power jogu. Podložky na cvičenie aj občerstvenie zabezpečuje organizátor.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár