Detský svet v Trenčíne

redakcia 0
foto: organizátor výstavy

Srdečne Vás pozývame

na 3. ročník výstavy detskej módy a potrieb pre deti

DETSKÝ SVET

na trenčianske výstavisko EXPO CENTER a.s. v dňoch
28. – 30. 8. 2009.

Čo môžete očakávať na výstave DETSKÝ SVET?

• Prezentáciu produktov a služieb so zameraním na starostlivosť o deti
• Bohatý sprievodný program pre rodičov s možnosťou poradiť sa s odborníkmi
• Skvelá zábava pre deti

Zámerom predajno – prezentačnej výstavy DETSKÝ SVET je vytvoriť priestor na prezentáciu firiem ponúkajúcich nielen odevy, hračky a ostatné potreby pre deti, ale aj tehotenskú módu a potreby pre kojencov.

Zároveň úlohou výstavy je informovať o zaujímavých projektoch poriadaných rôznymi organizáciami, ktorých cieľom je skvalitniť život detí. Na výstave Vás čaká výhodná a pestrá ponuka produktov a služieb, vystavovatelia so zameraním na starostlivosť o deti.

Priateľský k deťom

Pretože chceme, aby DETSKÝ SVET bol naozaj priateľský k rodinám, zabezpečili sme pre ne všetko, aby mohli stráviť u nás  príjemné chvíle a ponúkame: 

– priestor na dojčenie,

-detský kútik s laktačným poradenstvom

– tvorivé dielne pre deti

– nafukovacie skákacie atrakcie.

Sprievodný program

Pre deti i pre rodičov sme pripravili bohatý sprievodný program, v rámci ktorého spoločnosť UNICEF odprezentuje projekty „Linka detskej istoty a „Bezpečný internet a ochrana detí vo virtuálnom svete“. Taktiež Vám ponúkame možnosť bližšie sa zoznámiť s aktivitami „Linky detskej istoty“ a projektom „Hľadané deti“.

Pre deti bude pripravená zaujímavá expozícia firmy MERKUR TOYS v podobe nainštalovaného koľajišťa obnovenej výroby pôvodných vláčikov Merkur aj s možnosťou vyskúšania.

Atrakciou výstavy bude aj oficiálna premiéra výnimočnej  stavebnice LaQ na Slovensku. LaQ k nám prichádza z ďalekého Japonska. Tento výnimočný koncept Vás doslova a do písmena zavedie do sveta tvorivosti bez hraníc. Jediné čo Vás bude obmedzovať bude len Vaša fantázia. Z LaQ poskladáte absolútne všetko, čo si dokážete, ale aj nedokážete predstaviť. O kvalite stavebnice hovorí fakt, že je 100% vyrábaná v Japonsku. Skladanie je tvorivá zábava pre všetky vekové kategórie a celú rodinu. Určite objavte aj Vy svet tvorivosti bez hraníc!

Detský svet pre Vás a Vaše deti

Celá výstava i jej sprievodný program sa točia okolo našich ratolestí. Vezmite teda Vaše deťúrence a príďte. Všetky deti do 6 rokov v sprievode dospelého majú vstup zdarma.

Veríme, že kvalitná ponuka vystavovateľov, ako aj bohatý odborný sprievodný program pre rodičov i skvelá zábava, ktorá čaká na Vaše deti, sú pre Vás dobrým dôvodom na návštevu výstavy DETSKÝ SVET na trenčianskom výstavisku.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár