Deň otcov: Must haves pre novopečených oteckov

pr 0

Byť otcom je nádherné. Neprekonateľný pocit. Nekonečná láska medzi malým človiečikom a veľkým dospelým. Ku Dňu otcov jestvuje 5 vecí, ktoré by novopečení oteckovia mali mať a nemali by chýbať v žiadnej čerstvo rozrastenej rodine. 

Vyznanie lásky

Nielen pre mamu sa po narodení bábätka všetko zmení. Aj oteckovi sa obráti svet hore nohami. Zrazu ste traja. To je obrovská zodpovednosť a nekonečne veľa lásky pre malé stvoreniatko. Pohodlné futbalové večery s priateľmi sa zmenia na utešujúce slová pri bolestiach bruška a na prebdené noci, výmenu plienok a vyváranie fľašiek. Oteckovia sú skutoční kúzelníci, živitelia rodiny, vtipkári, maznáčikovia, dobrodruhovia. Preto sa vraví, že oteckovia sú tí najlepší. A čo im nesmie chýbať?

 

„Nespáč“

Prebdené noci, to pozná každý novopečený rodič. A keďže aj mama si potrebuje trochu pospať, prevezme dnes nočnú službu otecko. Naša jednotka. Náš „nespáč“.

 

Výbornou záchranou pre tieto situácie je káva. Kofeín povzbudzuje centrálny nervový systém a robí nás bdelejšími a koncentrovanejšími, aj keď len na krátky čas. Práve preto je káva perfektná na prekonanie rána či poobedňajšieho útlmu. Okrem toho pôsobí povzbudzujúco na kontrakciu srdcového svalu, čím sa postará o lepšie prekrvenie a dodá nám novú silu.

Bez hluku

No a čo, veď teraz je na rade so vstávaním mama. Potom je tento produkt pre každého otecka absolútny must have. Štuple do uší! Vďaka mäkkému materiálu sa štuple perfektne hodia na spanie, v ušiach sa jemne roztiahnu, čím sa postarajú o absolútny pokoj. Tak si môže teraz pospať aj otecko.

Zjemnenie brady

Brada je in. A keďže sa pre otecka nemusí zmeniť úplne všetko, môže si ju nechať. Mala by byť však jemnejšia. Bábätká sa totiž radi maznajú a poškriabať ich pritom určite nechcete, však? So správnou starostlivosťou o bradu tomu predídete. Mydlo na bradu je vyvinuté špeciálne na čistenie brady, odstránenie prebytočného mazu a nečistôt. Brada a pokožka ostáva príjemne hebká a hydratovaná. Balzam na bradu sa postará o drsné a drapľavé fúzy každej dĺžky. Zjemní ich a brada bude pekne pestovaná. A skvelou pridanou hodnotou pre otecka je to, že balzam dodáva vlhkosť, čím znižuje nepríjemný pocit pnutia na tvári. Stačí keď ho pravidelne jemne vmasírujete do brady. Vďaka oleju bude brada krásne lesklá.

Oddych

Ťažký deň v práci a doma treba byť ešte k dispozícii mamičke a bábätku? To nie je vždy jednoduché. Počas tohto náročného obdobia má aj otecko nárok postarať sa o svoju pleť či už v podobe masky na tvár či intenzívneho krému. Nemali by zabúdať ani na svoje očné okolie a správnou starostlivosťou tak zabezpečia hydratovanú pleť a ošetrené citlivé očné partie.

Alebo ešte zopár dobrých tipov? Must haves pre novopečených oteckov na mojadm.sk 

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár