Čo s voľným víkendom? Príďte sa s deťmi zabaviť a zašportovať si

pozvánka 1

 

Atraktívny program pre celú rodinu

V sobotu 10. júna 2017 bude v Bratislave na Partizánskej lúke o zábavu postarané. Zíde sa tu takmer 250 športujúcich detí z celého Slovenska, ktoré zabojujú o výhru práve pre svoju školu.

Veľké finále projektu Ľahšie to ide ľahšie odštartuje najskôr trojkolovou súťažou na prekážkových dráhach a pokračovať bude súťažou v behu. 

Na záver sa stretne šesť najlepších družstiev a zistíme, ktorá škola je tá najlepšia.

Zašportujte si s nami

Športovať budú môcť nielen deti zo škôl, ale aj verejnosť. Pre malých aj veľkých sú pripravené športové stanovištia, na ktorých ich budú čakať profesionálni športovci a zábavné športové súťaže. No a pred koncom dňa nemôže chýbať exhibícia.

Stretnú sa na nej deti zo šiestich najlepších škôl a známi slovenskí športovci, ako napríklad Richard Lintner či bratia Rančíkovci. Chcete s nimi fotku alebo ich podpis?

Užite si bohatý hudobno-tanečný program pre malých aj veľkých

 

Na nudu proste nezostane čas, lebo celý deň sa bude na čo pozerať. Deti aj dospelých prídu zabaviť The Pastels, Jumbo Chicks, Dominika Mirgová, Adam Ďurica a Dara Rolins.

Samozrejme, nemôžu chýbať ani obľúbené Veselé zúbky, a teda Zubožrút Robo Papp, Zuzka a Monika Haasové, Bystrík a Chyno. Zárukou príjemného dňa bude aj Richard Lintner, ktorý bude divákov sprevádzať športovou časťou podujatia.

Tak nezabudnite prísť a prežite skvelý deň plný športu, zábavy a dobrej nálady.

Tešíme sa na Vás.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Komentáre k článku

Pridaj komentár