Čo nosia deti najradšej?

PR 0

Presne to isté, čo dospelí. Nech je to štýlové, nech je to pohodlné a nech každý pohľad na nové topánky vyvolá pocit spokojnosti.

foto: CCC

Small talky detí s mamičkami v predajniach obuvi by boli publikovateľné v pomerne obsiahlej knihe. Argumenty, aké malí „potrebuješ nové topánočky“ používajú pri výbere alebo skúšaní obuvi väčšinou obmäkčia srdce každého rodiča a ten pre nich potom vyberie to, čo splní ich prísne módne kritériá a aj nároky na pohodlie.

Rodičia, ktorí nie sú práve fanúšikmi „tour de obchody“ volia čo najbezbolestnejšie riešenia a s rukou na srdci sa k nim pridávame aj my. Hľadajú predajňu, kde nájdu široký výber, kvalitné a overené svetové značky – skrátka predajňu, z ktorej zaručene vyjdú so škatuľou s novými topánkami pre juniora.

Plus – netreba zabúdať na ten aspekt, že jediným kritériom nie je len pohodlný nákup. Malí výmyselníci veľmi dobre vedia, čo sa im páči a niekedy až zarážajúco presne vedia a vidia aj to, čo je IN. Aktuálnym trendom je ležérny športový štýl, ktorý ovláda ulice už druhú sezónu. Pre deti aj pre rodičov je to win – win situácia, pretože tenisky sú – povedzme si na rovinu najlepšou voľbou pre aktívne deti. 

V najnovšej kolekcii od CCC Wonderland KIDS nájdete aktuálne modely globálnych značiek ako Puma, Champion či Reebok, ale aj spoľahlivú a štýlovú značku Sprandi. Každý z týchto výrobcov už dlhé roky dokazuje, že vie robiť tenisky, ktoré sú nielen pohodlné, no spĺňajú aj ostatné vysoké nároky kladené na detskú športovú obuv.

Z trblietavých detailov na teniskách Champion nebudú vedieť spustiť oči dievčatá, chalani zas ocenia trendové členkové tenisky – a to aj na kolobežkách a skateboardoch, ktoré im vďaka tejto výške obuvi neobúchajú členky.

foto: CCC

Hravú kampaň KIDS na jarné modely obuvi zachytil pre CCC Hans Neumann – fotograf, ktorý vizualizoval kampane pre veľké módne značky ako Michael Kors či Ralph Laurent. Pohodová atmosféra z kampane presiakne aj na vás a v predajniach CCC si užijete nákup jarnej obuvi pre najdôležitejších ľudí na svete – pre svoje deti.

Vyberať môžete aj na e-shope CCC a využiť tak skúšanie v pohodlí domova a body za svoje nákupy najlepšie zúročíte v Klube CCC. Viac na www.ccc.eu/sk .

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (2 hlasov, priemerne: 4,50 z 5)
Loading...