Autosalon aj pre najmenšie detičky. To sa im bude páčiť!

ts 0

V bratislavskej Inchebe sa v dňoch 30.4.-5.5. 2019 uskutoční AUTOSALON, na ktorom si prídu na svoje aj najmenšie vekové kategórie. Organizátori pre nich vymysleli program na mieru – detský MINIATOSALON.

Na čo sa môžu deti tešiť?

V rámci krásnej expozície budú zastúpené originálne licencované detské elektrické autíčka, ktoré sú vernou kópiou reálnych modelov.

Medzi tohtoročnými premiérami MINIAUTOSALONU nájdete podsvietený 6-kolesový Mercedes G63 alebo štýlový dvojmiestny Maybach G650, FORD Monster Truck známy z amerických autoshow, obľúbené vynovené BMW X6 M, športiak BENTLEY Supersports vo výnimočnom ružovom metalickom vyhotovení, legendárny FIAT 500 a ďalšie iné modely.

Deti si navyše na viacerých autíčkach budú môcť aj zajazdiť a na pamiatku si urobiť originálnu fotografiu.

Výstavy a fotokútiky

Popri spomínaných elektrických autíčkach však pozornosť (nielen) detských návštevníkov rozhodne zaujme aj bohatá výstava nádherných šliapacích autíčok.

V rámci expozície budú k dispozícii aj tematické fotokútiky, kde sa budú môcť malí priaznivci automobilizmu odfotiť v krásnej Bugattke, elegantnom BMW 328 z tridsiatych rokov minulého storočia, vojenskom Jeepe alebo v Porsche 356, ktoré sa používalo v Nemecku na detských ihriskách. 

Viac informácií nájdete na www.incheba.sk

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár