3-izbový byt v Bratislave na prenájom pre rodinu

Peter K. 0

Ponúkame na dlhodobý prenájom zrekonštruovaný 3-izbový byt v Bratislave – Ružinove, v tichej lokalite uprostred parkovej zelene, vhodný najmä pre rodinu.

Poloha bytu

Byt o celkovej ploche 73 m2 sa nachádza v mestskej časti Pošeň (Šándorova ulica), na treťom poschodí v panelákovom dome s výťahom. Orientovaný je na juho-západ.

Byt má 3 izby, z ktorých obývačka je prechodová. Byt má balkón (z kuchyne) a loggiu (zo spálne). Z bytu je rýchle dopravné spojenie do centra (20 minút električkou číslo 8 alebo 9), na bratislavský obchvat i do nákupného centra AVION, IKEA, Hornbach a ďalšie.

Lokalita a občianska vybavenosť

Lokalita má veľmi dobrú občiansku vybavenosť. Priamo oproti domu sa nachádza cirkevná materská škôlka a základná umelecká škola. V blízkom okolí sa nachádzajú 2 základné školy a 3 gymnáziá, vrátane cirkevnej ZŠ a cirkevného gymnázia na Bachovej ulici. V blíkosti (do 10 minút) sa nachádza zdravotné stredisko Babuškova, potraviny (Lidl, Terno a Moja samoška) a Kostol sv. Vincenta. Parkovanie je možné pred domom.

 

Rekonštrukcia

Byt bol v roku 2018 kompletne zrekonštruovaný a vybavený novou kuchynskou linkou, plávajúcimi podlahami a vstavanými skriňami. Kuchynská linka má umývačku riadu, elektrickú rúru a plynovú varnú dosku. Byt je zariadený nábytkom z IKEA, posteľami so zdravotnými matracmi, sedačkou a TV. V prípade potreby je možné byt čiastočne zariadiť vlastným nábytkom.

Nájomné 

Mesačné nájomné 600 eur + energie (cca 130 eur).

Dohoda možná. 

Kontakt: 0919 260 729 /Peter K. , volať po 19,00 hod.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (4 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...