Vymeňte auto za bicykel alebo kolobežku

PR 0

Bicykel je súčasťou života mnohých ľudí, ktorí chcú nielen dobrú kondíciu, ale aj šetriť životné prostredie. Ľudia ich najčastejšie využívajú na spoločné chvíle strávené s rodinou alebo ako súčasť ich kardio tréningu, no v skutočnosti majú aj iné využitie. Nielen tí, ktorí žijú v mestách ich využívajú ako dopravný prostriedok, ale aj ľudia, ktorí sa premiestňujú po vidieku.

Ich výhodou je, že sa človek udržiava v kondícii, šetrí životné prostredie, nemusí čakať v zápchach a ušetrí nemalé finančné prostriedky, ktoré by inak musel vynaložiť na tankovanie.

Hoci je bicykel finančne náročnou záležitosťou a to najmä z pohľadu celej rodiny, kupuje si ho čoraz viac ľudí.

Obrovskou výhodou je možnosť zakúpenia na splátky,

kedy si ho ľudia zaobstarajú aj v prípade, že nemajú potrebnú hotovosť. Takýmto spôsobom môžete nakúpiť u športového predajcu inSPORTline, ktorý vám poskytne službu s 0% navýšením. Bicykel na splátky tak môžete zakúpiť aj ako vianočný darček, na ktorý by ste inak peniaze nemali.

InSPORTline ponúka na splátky nielen bicykle, ale aj iné športové pomôcky a doplnky, ktoré sú pre bežných ľudí drahé, no nevedia im odolať.

Alebo kolobežka?

Ak pre vás nie je bicykel to pravé, no potrebujete dopravný prostriedok, vďaka ktorému by ste sa dostali do práce, siahnuť by ste mali po kolobežke. Tá je finančne dostupnejšia a nezaberá toľko miesta ako klasický bicykel. Je výbornou voľbou pre mestských ľudí, ktorým sa už nechce vyčkávať dlhé hodiny v kolónach a chcú sa na miesto dostať čo najrýchlejšie.

Kolobežka je super darčekom aj pre deti, ktoré radi športujú a chcú tráviť čas vonku s kamarátmi.

Ide o udržanie rovnováhy

Tento športový prostriedok je o niečo bezpečnejší ako detský bicykel, nakoľko na ňom netreba držať takú veľkú stabilitu a dieťa z kolobežky ľahko zíde dole.

V ponuke sú nielen klasické kolobežky s dvomi kolesami, ale dokonca aj trojkolky. Tie sú najbezpečnejším variantom, pri ktorých sa nemusíte o svoje dieťa báť. Ak je vaša ratolesť už o niečo väčšia a má potrebné skúsenosti s udržiavaním rovnováhy, pokojne mu zakúpte kolobežku s dvomi kolesami.

Na výber máte nielen nafukovacie kolesá, ale aj polyuretánové a PVC. Všetky druhy kolies sú vhodné na jazdu po ceste, nafukovacie kolesá sa navyše hodia aj v parku, na cyklotrasách a v náročnejšom teréne. Nafukovacie kolesá sú o niečo komfortnejšie, pretože dokážu nárazy lepšie stlmiť a  tak ľahšie udržíte rovnováhu.

 

Dievčenské, alebo chlapčenské?

Tento športový doplnok môžete prispôsobiť aj pohlaviu dieťaťa, ktorému kolobežku kupujete. K dispozícii sú nielen neutrálne, ale aj typicky dievčenské a chlapčenské prevedenia.

Ak si neviete s výberom vhodného produktu rady, navštívte internetového športového predajcu inSPORTline, kde máte k dispozícii obrovské množstvo sortimentu. Na základe zadaných kritérií vám prehliadač ponúkne presne to, čo je pre vás vhodné a vy tak dokážete pohodlne nakúpiť aj z domu.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (2 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár