Pohyb potrebujeme aj doma. Máme tip na video tréningy zdarma

Janka Šimkovičová 3

Chýba vám vaše cvičenie vo fitku? Alebo naopak, chcete začať s cvičením lebo teraz máte čas? Aj doma sa to dá. Predstavíme vám vedené online tréningy, ktoré teraz môžete cvičiť až dva týždne bezplatne.

Portál Cvičte.sk prišiel s výzvou Nebuď Lokša a zapoj aj deti,

aby ľudia doma využili čas aj na cvičenie. Ostali sme doma uväznení, prirodzeného pohybu máme naozaj málo. Imunitu však posilňuje aj pohyb, preto je potrebné sa hýbať aj doma. Ak vám chýba to, aby vás niekto v tréningu viedol, sprevádzal a motivoval, nemusíte zúfať. Presne takto sú zostavené video tréningy SUPER BODY, ktoré teraz môžete cvičiť až dva týždne úplne zdarma.

Každý si nájde vhodný tréning


Vo výzve nájdete tréningy pre začiatočníkov, ale aj pokročilých. Zacvičiť si môžete silovo-kondičný tréning, pilates, alebo si dáte poriadne do tela s HIT tréningom. Tréningy vedú profesionálne slovenské trénerky, ktoré všetky cviky poriadne vysvetlia a vy tak budete vedieť, ako cvičiť správne. Trénerky majú dlhoročné skúseností so skupinovými tréningami, takže verte tomu, že vás dokážu namotivovať aj priamo vo vašej obývačke. Čo vám môžeme garantovať je, že vás cvičenie bude baviť.

Zapojte aj deti


Cvičiť popri vás môžu aj deti. Karanténa im vzala prirodzený pohyb, museli sa vzdať športových krúžkoch a tí, ktorí bývajú v bytoch ostali úplne bez pohybu. Prizvite ich k sebe a cvičte spolu. Môžu s vami behať na mieste, skákať, či drepovať. Dajte si spoločné výzvy a motivujte sa vzájomne. Stanete sa pre nich vzorom a kto vie, možno si tento spoločný návyk uchováte aj po skončení karantény.

Všetko stíhate


Pokiaľ máte problém s časom, nemusíte sa báť. Každý tréning si odcvičíte do 30 minút. Pokiaľ chcete viac, pokojne si ich skombinujte, ako vládzete. Je veľmi dôležité, aby každý tréning mal hlavu a pätu a bol zostavený zmysluplne. Preto video tréningy SUPER BODY obsahujú vždy rozcvičku, hlavný tréning a záverečný strečing. Počas tréningu precvičíte celé telo, čiže žiadne “lokálne” cvičenie vám nehrozí. Cvičíte tak, aby to pre vaše telo malo zmysel a vy ste zároveň na sebe videli efekt z cvičenia.

Ako sa zapojíte?


Veríme, že sme vás dostatočne navnadili. Čo potrebujete urobiť? Zaregistrujte sa na stránke www.nebudloksa.sk  a cvičte. Využite možnosť cvičiť kvalitné tréningy dva týždne úplne zadarmo.

5 dôvodov, prečo začať cvičiť doma


1. Pohyb posilňuje imunitu
2. Udržíte sa v kondícii a nebudete priberať. Naopak, pokiaľ si vytvoríte návyk, podarí sa vám schudnúť a spevniť telo
3. Oddýchnete si psychicky. Pohyb pomáha znižovať hladinu stresu
4. Budete sa cítiť pozitívne naladení. Pri cvičení sa vyplavujú endrofíny, tzv. Hormóny šťastia
5. Cvičením zabavíte seba, ale aj deti.

Pozrite sa, aké tréningy vás vo výzve čakajú

Pozrite si ukážku z tréningov, aké na vás vo výzve Nebuď Lokša čakajú.

https://www.youtube.com/watch?v=BSZwEMk7K6E&t=1s

https://www.youtube.com/watch?v=xc9Kym6tPCs

https://www.youtube.com/watch?v=E6UOwa2O5j8&t=2s

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Komentáre k článku

  1. tiež sa snažim s detmi cvičit. Bud si doma zacvičime lahku jogu , alebo sadneme na bicykle a ideme vonku na čerstvy vzduch

  2. aj my chodime vonku. Hlavne deti. Ideme do parku, kde oni doslova lietaju na bicykli a uživaju si to. Deti to potrebuju

  3. Je dobré že sa cvici aj doma aj ze ide to aj napr v telke ci v januári februári a ostatné mesiace ako vyhovuje

Pridaj komentár