Kolobežkovanie a jeho neprekonateľné výhody

PR 1

Aj vy ste si všimli, že množstvo ľudí uprednostňuje jazdu na kolobežke napríklad pred bicyklom? Práve vďaka kolobežke môžete bez väčšej námahy budovať vašu fyzickú silu a zároveň intenzívne posilniť svalstvo, o ktorom ste doposiaľ možno ani len nevedeli.

Výhodou kolobežky je taktiež to, že ju zmestíte do auta, a teda ju môžete premiestniť kamkoľvek. Či už do iného mesta, prípadne na dovolenku k moru, kolobežka je praktickým spoločníkom nielen detí, ale i dospelých. Ponúka tiež zdravotné výhody, o ktorých by ste rozhodne mali vedieť aj vy!

Ideálny šport pre deti i dospelých

Kolobežky sú skvelým prostriedkom na presun z bodu A do bodu B. Totiž, jazda na kolobežke je mimoriadne jednoduchá a zvládne ju dieťa či dospelý. Uchopíte riadidlá a odrazom nohy idete, pričom je len na vás, akú intenzitu zvolíte – čím bude odraz nohy svižnejší a silnejší, tým pochopiteľne pôjdete rýchlejšie.

Ak by ste potrebovali z nejakého dôvodu zastaviť, stačí ak z kolobežky zoskočíte a budete pokračovať chôdzou.

Adrenalín, ktorý si zamilujete!

Už dávno neplatí, že jazda na kolobežke je pomalá, nudná či určená výhradne pre malé deti. Samotná jazda totiž prináša v rovnakom okamihu pocit radosti z pohybu, ale tiež zábavu. Uvoľníte ňou chrbtové svaly a skvelo ponaťahujete celé telo, obzvlášť spodnú časť.

Nebojte sa, jazda na kolobežke je maximálne šetrná k vašim kĺbom, takže ak sa chcete zabaviť so svojimi deťmi, či dokonca vnúčatami, z tohto športu nemusíte mať ani tie najmenšie obavy.

Vymeňte auto za kolobežku. Oplatí sa!

Elektrická kolobežka je ideálnym dopravným prostriedkom, ktorý by ste mali vymeniť za auto aj vy. Najmä vtedy, ak denne strávite v kolónach niekoľko desiatok minút, čo je koniec koncov dobré na nervy, no nie? Neexistuje totiž vhodnejšie vozidlo, vďaka ktorému budete v cieli rýchlejšie ako pešo, ba v mnohých prípadoch autom či autobusom.

Kolobežka vybavená elektromotorom je podobá klasickej kolobežke, avšak jej funkčnosť je značne odlišná. Pri výbere si totiž všímajte nielen hmotnosť, tvar alebo typ kolies, ale tiež výkon motora, kapacitu batérie, maximálnu rýchlosť či nosnosť, keďže ide o základné atribúty, ktoré by ste mali pri jej výbere dôkladne zvážiť.

Široká ponuka, z ktorej si vyberiete aj vy

Kolobežky sú dnes dostupné skutočne pre každého, bez ohľadu na vek či pohlavie. Na trhu nájdeme množstvo typov kolobežiek, ktoré sa líšia tvarom, použitým materiálom či dizajnom.

inSPORTline je overený slovenský predajca fitness a športových potrieb, vďaka ktorým si zamilujete pohyb na čerstvom vzduchu aj vy. Neváhajte a vyberte si zo širokej ponuky kolobežiek, ktoré sa vyznačujú prvotriednou kvalitou, výbornými technickými parametrami a neprekonateľnou životnosťou.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (6 hlasov, priemerne: 3,20 z 5)
Loading...

Komentáre k článku

Pridaj komentár