Hľadáte pre seba vhodného trénera? Vieme, kde ho nájdete!

Janka Šimkovičová 0

Je jedno, či ste tréner, alebo človek, ktorý si kvalitného trénera hľadá. Výnimočnej slovenskej súťaži FIT LEADER by ste mali venovať pozornosť – na jednom mieste totiž sústredí tých najkvalitnejších trénerov z celého Slovenska.

Súťaž FIT LEADER vznikla s cieľom pomáhať.

Trénerom pomôže nielen zviditeľniť sa, ale tým, že vyniknú tí najlepší, nastaví úroveň kvality trénerstva aj pre tých ostatných. Súťaž však pomôže aj každému človeku, ktorý cvičenie chápe ako súčasť zdravého života.

Veď, povedzme si na rovinu, ako často ste chceli začať cvičiť pod dohľadom skúseného a kvalitného trénera, ale nevedeli ste ho nájsť, prípadne ste nevedeli rozoznať, ktorý je ten naozaj kvalitný? Práve preto je tu FIT LEADER.

Osobnosti sa zapojili tiež

S posolstvom súťaž sa stotožnilo viacero osobností. Preto záštitu nad podujatím prevzala Fakulta telesnej výchovy a športu UK v Bratislave a jej dekan, Marián Vanderka, je aj členom poroty. Okrem neho je v porote napríklad Maroš Molnár, kondičný tréner známy z televíznej relácie o efektívnom chudnutí, Roman Volák, majster sveta v karate, alebo aj Tatiana Žideková, vplyvná influencerka a ambasádorka zdravého životného štýlu.

 

To je len úzky výber kvalitných porotcov, celkovo sú v porote dve desiatky ľudí z oblasti športu, zdravého životného štýlu a médií. Ambasádormi FIT LEADRA je televízna moderátorka Lenka Šóošová, rozhlasová moderátorka Didiana, Jana Šimkovičová, zakladateľká portálu Cvičte.sk a súťaže FIT LEADER a futbalista Róbert Vitek.

Kde sa dá súťažiť

Hlasovanie už bolo spustené, takže ak ste tréner a máte odvahu súťažiť, zaregistruje sa na stránke www.fitleader.sk. Hlasovať sa dá na tej istej stránke a tohto roku sa to naozaj oplatí – vyžrebovaní hlasujúci získajú hodnotné ceny, medzi nimi aj bicykel od firmy Kellys.

Do vyhlásenia výsledkov je menej než mesiac, preto či už trénujete, alebo chcete hlasom svojho trénera podporiť, poponáhľajte sa.

Mená víťazov budú známe už 7. júna 2018.

 

 

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár